Az olcsóbb új autók közül melyiket érdemes megvenni?
Tudom, nem szabad újat venni, mert egyből veszít az értékéből, viszont nem akarok hónapokig vadászni használtakra, aztán kifogni valami hibásat, és kínlódni vele. Az újjal legalább ez kisebb eséllyel fordul elő.
Olcsóra meg azért gondoltam, mert nem vagyok nagy autóhasználó, leginkább csak hétvégeken megyek vele, hétközben csak alkalomadtán, ezért felesleges nekem egy sokmilliós autó.
Szóval az olcsók közül mit ajánlanátok? Ilyenre gondolok, hogy pl. Suzuki Splash-t érdemes-e venni, vagy akkor inkább Dacia Sandero-t vagy valami egyéb márkát?
Előre is köszi a tippeket.
jól látod,az új autó előnye hogy gond nélkül autózol évekig,az évenkénti 1 szervizt meg ki lehet bírni.itt nézegetheted az autók árait,tanácsot nehéz adni mert sokféle szempont alapján lehet választani.
A fő szempont számomra az, hogy a legolcsóbb újautók közül a legmegbízhatóbb legyen.
Megnéztem a linket, köszi, és rendeztem növekvő ár szerint. Arról érdekelne szakértő tanács, hogy pl. az ott látható olcsók közül melyik felé érdemes tendálni:
Citroen C1 1.0i Spot
Dacia LOGAN 1.4
Fiat Panda 1.2 8V Classic 69 LE
Renault Twingo 1.2 60 LE Premiere
Citroen C1 1.0i Spot
Dacia AMBIANCE 1.4
Toyota Aygo 1,0 VVT-i Aygo 68 LE
Suzuki SPLASH 1.0 GC (AC)
Kia Picanto 1.0 LX 3 ajt.
A második oldalról:
Renault Clio Campus Premiere 1.2
Skoda Citigo Active 1.0 MPI 60 LE
Toyota Aygo 1,0 VVT-i Aygo Cool 68 LE
Renault Thalia Premiere 1.2 16V
Renault Twingo 1.2 60 LE Expression
Renault Clio Campus Premiere 1.2
Dacia MCV LOGAN 1.4 öt szem.
Renault Twingo 1.2 16V 75 LE Expression
Dacia LAUREATE 1.4
Skoda Citigo Active 1.0 MPI 60 LE 5 ajtós
Ha bármelyikkel kapcsolatban tudtok mondani valamit, hogy melyiket ajánlanátok és miért, azt előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!