Ez minek a hibája lehet? Nem gyorsul az autó!
Tudod minden autónak van olyan hogy a max teljesítmény, és hát afőlé nem megy.
Fura lenne ha addig gyorsúlna egy autó amíg nyomod a gázt:-D
az injektor bonyolult rendszer,sok meghibásodási lehetőséggel.én a nyomásszabályzóra tippelek,az mehetett tönkre.de ha nem az,akkor valami más :)
nem ártana átnézetned a komlpett üzemanyagrendszert a benzinszivattyútól kezdve.gondolom több alkatrész még gyári beszerelésű és nem volt cserélve.
Ugyanez a hiba volt az enyémmel is, amiből szinte biztosan arra következtetek, hogy a tiéd is még a központi befecskendezéses érából van. Nekem is teljesen ugyanígy indult, de a végén annyira elfajult a probléma, hogy már kisebb utakra sem mertem elindulni vele, mert ha elvettem a lábam a gázról folyton visszafulladt.
A megoldás: Befecskendező szelep csere, így néz ki:
Pesten a Szegedi úton van egy Suzuki alkatrészbolt, lásd itt:
Náluk vettem 31 ezerért gyári új Bosch befecskendezőt. Egy kis szerelési gyakorlattal otthon kicserélhető, de ha nem vagy biztos magadban, akkor kérj meg valakit, aki foglalkozik ilyenekkel, de tényleg nem egy nagy cucc, én 10 perc alatt megvoltam vele.
Azóta már több ezer km-t mentem a verdával és hiba nélkül teljesít, pedig előtte néhány km-t se lehetett vele meleg motorral menni. Amúgy ez tipikus Suzuki betegség, én is fórumokon találtam rá a hiba okára.
Remélem segítettem :)
2001-es suzuki. 1-es, értsd úgy, nem reagál a gázpedálra! Mintha lefulladt volna, és csak gurul, lassul, fordulat nulla, nem bőg a motor!
Köszönöm a válaszokat, akkor szervíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!