Mercedes c55 amg-t évi 15-20k km-re?
Na most én mindig azt mondtam mindegy az ember mit vesz csak BMW vagy merci legyen. Akkor most fanatikusnak számítok vagy nem? :D
Neked kell tudni hogy akarod vagy nem. A kettö egyáltalán nem egy kategória. A 330i széria?
Nem Volt, de van egy cinborám, ö mercis, én vagyok inkább a BMW-s, de gondolkodtam mercin nem is rég, úgy voltam vele hogy amiböl elöbb jön olyan ami megéri.
Ez a cimborám gondolkodott hogy mi lenne ha venne egy AMG-t, de azt mondta, nem szeretné azt szervizelni, meg mindennapi autónak, így maradt egy 430-as E-nél.
Én meg tartok egy 535-ös M-est, arra az esetre ha néha elegem van a bekézelt VW-ekeböl, vagy ha csak egyszerüen "autozni" akarok, meg van egy 20-as dieselem munkába járni, a reggeli forgalomban úgysem tudom kihasználni a ménest.
Én nem cserélnék a helyedben.
A Merci nem lenne előrelépés, ugyanis egy évjárat és ugyanaz a kattegória mint a BMW. Szerintem meg ha drágább autót veszel, akkor legyen előrelépés is. Itt csak lóerőkben lenne előrelépés, mert a BMW 330i is alapból egy sportos autó, jó fékekkel, kiváló futóművel. A 330i ereje is túl sok, az autobahnon is bőven elég hogy a belső sávban haladj.
Hosszú utakon meg kimondottam hátrány az AMG, mert hosszú úton már fárasztó lenne a nagy motor monoton duruzsolása, a sportólések sem hosszú útra vannak kitalálva.
Szóval nekem ez a véleményem, nem cserélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!