Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes c55 amg-t évi 15-20k...

Henry1990 kérdése:

Mercedes c55 amg-t évi 15-20k km-re?

Figyelt kérdés
szerintetek lecseréljem a BMW e90 330i-t egy c55 AMG-re? Mindegyik 2005-ös évjárat. A bömbi kanyarodik a 112000km fele a merci 87000. Elfogult BMW es Mercedes fanatikusok kíméljetek!

2015. júl. 31. 06:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Most ez oylan dolog, hogy 112k sem sok, szóval, amenylik jobban tetszik / kényelmesebb.
2015. júl. 31. 07:14
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Na most én mindig azt mondtam mindegy az ember mit vesz csak BMW vagy merci legyen. Akkor most fanatikusnak számítok vagy nem? :D

Neked kell tudni hogy akarod vagy nem. A kettö egyáltalán nem egy kategória. A 330i széria?

2015. júl. 31. 07:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A fanatikus alatt azt értem, hogy nem akarok olyan semmitmondó válaszokat, hogy " legyen a merci, mert az a király" stb. Mindkét autó gyári. Azon gondolkodtam, hogy a mostani bmw is sport futóművel van, 3000ccm, és jó vele utazni. Nemtudom hogy az AMG-nek mennyivel lenne több a fogyasztása, meg mennyivel kemènyebb a futómű. Esetleg valakinek volt c55 amg?
2015. júl. 31. 10:11
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

Nem Volt, de van egy cinborám, ö mercis, én vagyok inkább a BMW-s, de gondolkodtam mercin nem is rég, úgy voltam vele hogy amiböl elöbb jön olyan ami megéri.

Ez a cimborám gondolkodott hogy mi lenne ha venne egy AMG-t, de azt mondta, nem szeretné azt szervizelni, meg mindennapi autónak, így maradt egy 430-as E-nél.

Én meg tartok egy 535-ös M-est, arra az esetre ha néha elegem van a bekézelt VW-ekeböl, vagy ha csak egyszerüen "autozni" akarok, meg van egy 20-as dieselem munkába járni, a reggeli forgalomban úgysem tudom kihasználni a ménest.

2015. júl. 31. 10:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Én dojcslandból járok haza, a pályán lehet ereszteni neki, ahigy a 330i-t is. Csak nagxon megtetszett a c55, viszont sehol semmi info rola :/
2015. júl. 31. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez a szitu. Haza mindig a naggyal megyek. Megkérdezhetem a mercis embert hogy tud-e valami infóforrást.
2015. júl. 31. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem cserélnék a helyedben.

A Merci nem lenne előrelépés, ugyanis egy évjárat és ugyanaz a kattegória mint a BMW. Szerintem meg ha drágább autót veszel, akkor legyen előrelépés is. Itt csak lóerőkben lenne előrelépés, mert a BMW 330i is alapból egy sportos autó, jó fékekkel, kiváló futóművel. A 330i ereje is túl sok, az autobahnon is bőven elég hogy a belső sávban haladj.

Hosszú utakon meg kimondottam hátrány az AMG, mert hosszú úton már fárasztó lenne a nagy motor monoton duruzsolása, a sportólések sem hosszú útra vannak kitalálva.

Szóval nekem ez a véleményem, nem cserélnék.

2015. júl. 31. 12:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Én dojcslandból járok haza, a pályán lehet ereszteni neki, ahigy a 330i-t is. Csak nagxon megtetszett a c55, viszont sehol semmi info rola :/
2015. júl. 31. 12:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Na ezt most nem tudom miért küldte el megint. Köszönöm hogy megkérdezed! Szerintem előrelèpés lenne, szeretek sportosan vezetni és szeretnék egy sportautót.
2015. júl. 31. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!