Mercedes W210 vagy BMW E49?
Facelift W210 2.7 CDI
De, aki már a bmw-n gondolkodik az azt fog venni.
Amelyikbol jobbat talalsz.
De a bmwre tobb az esely.
Tobb a bontott igy konnyu utolag extrakat potolni, kevesbe rohad.
Jobb a motorkinalat.
Mindkettobol en csak soros hathengeres benzinest vennek.
Ha automata kell mercibol elobb talalsz, bmw bol tobb a kezi.
Probald ki mindkettot nagyon jo kocsi, de nekem a bmw fele huz a merleg.
En az elodoket kerestem w124/e34 es az e34 lett a befuto sok kocsi megnezes utan.
Mercibol dragak lelakva automataval voltak es alig volt sor6 benzin elado.
E39 az már más :)
Az E39 eggy feszes futóművel rendelkező autó, és sportos is, pláne a Mecihez képest. A Merci meg, főleg a W210, olyan mint egy hajó, csak suhan, sportosság 0, viszont nagyon kényelmes.
Ami még fontos, hogy a W210-nek sok betegsége van, viszont ki lehet fogni nagyon szép példányokat apró pénzért (nagyon olcsók a rossz hire miatt). A BMW pedig országunkban jelenleg nagyon túl van árazva, mert keresik mint a cukrot. Nem mondanám hogy megbizhatóbb mint a Merci, sőt. A W210 igen megbizható ha rendben van, csak a rozsdával van komoly baja, illetve az elektromos cuccok (kábelek főleg) gyakran tönkremennek. Ennek ellenére nézd csak meg, rengeteg ilyen Merci fut az utakon.
Ez igaz, ismeretségi körömben is volt kettő, mindkét tulaj maradt a Mercinél, az egyiknek w211 a másiknak w212 van most. Azok rendben tartott autók voltak, nem rozsdás szutykok. Baromi kényelmes és minőségi volt a belterük is (az egyiknek fehér bőr:)
E39 sem rossz, azt is nézegethetsz, de az is drágább lesz megvenni mint a Mercit.
Szerintem az E46 egyébként mindkettőnél jobb, mondjuk egy 320i :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!