Szerintetek megéri? Nem fog tovább rozsdásodni?
Figyelt kérdés
Nos a helyzet a következö van egy Mercedes w210-em és rozsdás az ajto alatt egy kicsit kb mint az öklöm, és az ajtó tetején is van egy kicsi,és a sárhányó alatt is végigvan egy kicsit rozsdásodva (még nem látszik de már fel van puffadva ha végighúzom rajta a kezem) megéri megcsinalni lecsiszolni es ujra lefesteni ? nem fog az idö telésével újra meg rzsdázni vagy valahol máshol előjönni ?2015. jan. 18. 19:39
1/11 anonim válasza:
Olvass utána, hogyan kell, aztán állj neki.
2/11 anonim válasza:
Kimondtad a kulcsszót : "Mercedes w210"!!
ettől jobban egyik merci sem rohad,még a régiek sem!az egy dolog,hogy te érzed ha végighúzod alatta a kezed,csak az a baj hogy a lényeget te nem látod,mert ez az utolsó stádium amikor kívül is elkezd rozsdálni,alatta addigra ugyanis már minden szétporladt!itt ez a kozmetikázás hogy lecsiszolod meg újrafested,már semmit nem ér........vagyis de..kb fél évet!ennyit fog bírni utána ugyanúgy kirügyezik mint most!ha tényleg rozsdamentesre akarod csinálni akkor cserélni kell az elemeket újra vagy valami nagyon jó állapotú bontottra!Én már csak tudom,végigjártam ugyanezt én is a w210-esemmel!szóval tapasztalatból beszélek!
3/11 Dörmögő válasza:
KB az van amit a kettes válaszoló írt. Ha ne cserélsz elemet akkor kB csak egy féléves kozmetikát tudsz otthon csinálni.
4/11 A kérdező kommentje:
És kb 300-150k ból meglehetne az egészet csinalni közepes-profin mármint a rozsdát ?
2015. jan. 18. 20:39
6/11 A kérdező kommentje:
A jobb oldali ajtók tetejénél egy ujnyira kb, bal oldali első ajto jobb also részénél,sárhányok körül kb körbe a keréknél kb így; [link] csak még nincs leppatogva csak felpuffadva van.
2015. jan. 18. 20:46
7/11 anonim válasza:
akkor a két sárvédő csere,ha jól emlékszem az utángyártott darabja 16-17 ezer,meg akkor 3 ajtó....azok nem tudom hogy nézhetnek ki de tegyük fel nem nagy a baj,így azok maradnak!nem tudom milyen színű,de a mercikre híresen nem olcsó a szín!összesen kell rá vagy fél liter!kb 20ezer!meg még akkor a festő munkadíja!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszokat 7. Majd holnap küldok pár képet ok ?
2015. jan. 18. 21:10
10/11 anonim válasza:
Valójában ezt majd a csiszolás fogja megmutatni. Ha csiszolás közben kilyukad lemez, akkor értelemszerűen nagyobb javításra szorul, de Mercinél előfordulhat, hogy csak külső rozsdásodás van és egy jó alapos kezelés pár évre megoldja a gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!