Jackson666 kérdése:
Az autómnak elkezdett rozsdásodni a küszöb az egyik oldalon mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 1cmx1cm is helyen lepattant felvált a festék és rozsdás kb olyan felholyagozodott festék felválásról van szó még a kocsi alján láttam kisebb felületi rozsdát ezzel mit tudok kezdeni? Vagy még ez nemvészes?ha megcsináltatnám kb mennyibe kerülne a javitás2014. dec. 22. 12:58
1/2 anonim válasza:
Házilag úgy tudod hogy lekaparod, lecsiszolod, rozsdamarózod és a festékboltban veszel rá rozsdagátló festéket. Ideiglenes megoldás mert ha nincs lefényezve akkor hamar kikezdi a só és megint rozsdásodni fog.
Autófényező megcsinálja úgy hogy nem kell az egész elemet lefújni. Árakat nem tudom pedig engem is érdekelne.
2/2 lupara válasza:
Karosszéria javítás rezsióradija:8000ft+ÁFA.Ez év tavaszán Peugeot szervizben volt kitéve,vállalási dijaik közt.Írányszámként emlitem.Keresni kell önálló iparost,ők alacsonyabb óradijjal dolgoznak.Találtok,nekem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!