Golf 4 felújított kormánymű vásárlás boltból vagy inkább bontott felújítása?
Az olaj folyik ezért csere és ennél.ez típus hiba mi a garancia hogy a bontott jobb lesz?? Az is lehet hogy az még rosszabb
Köszönöm a válaszokat át gondolom
Teljesen igazad van, megveszed a bontottat, lehet jó lesz 1 hónapig. Én az eredetik újíttattam fel 5 év garanciával, nekem is folyt. Elöször havonta 1 deci, amikor már 2 naponta Volt ennyi, akkor szedtem ki.
Ha meg felújíttatod, akkor mindegy hogy bontottat újítasz fel, vagy veszel a unix-tól felújítottat, mert ök is a használtat , újítják fel.
Sensei hol adtak 5 évet? A legtöbb garanciát adó céget én csak Pesten találtam 40ezerert. Ami 1ev, de most utána jártam 82 ezerért Unix tud hozni Újat a gyári beszallitotol, remélem minden jó lesz vele mert ezen gondolkozom. De az ott dolgozó kolléga sem tudta megmondani 100%ra hogy ez új gyári e csak azt hogy a gyári beszallitotol jön és hogy szerinte az.
F Astraba én 12 ezerért vettem kompletten mindennel együtt és nagyon jól működik már 4 éve igaz a szivattyúnak van hangja de még tekerni rendesen ;)
Hello, lehet tévedek, és keverem a német cégekkel, akik az ABS-vezérlőre adnak 5-7 évet., lehet már rosszul emlékszem és itt is csak 2 volt.
Igazából nem tudom hol csinálták, mert kis faluban laktam még 2006-ban volt az eset, kiszedtem, megkérdeztem a helyi szerelőt, hogy mennyiért tudná csináltatni, mert nincs időm szaladgálni pest környékére. Azt mondta 70 ezret mondtak neki, mondtam akkor tárgytalan mert 22-ezerért el tudok én is menni 100 km-t.
Fél órán bellől visszahívott, hogy úgy látszik a szabadpiac műkédik, mert 55 -lenne. (hogy ő vagy a partner engedett nem deről ki soha).
De azt sem tudom már hogy a partner ki volt. Viszont a szivattyú kicsit nekem is morgott, de sztem még kb majdnem 100 ezret tettem bele mielőtt eladtam. (corrado volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!