Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség a CLX és a GLX...

Mi a különbség a CLX és a GLX között? Mit jelentenek?

Figyelt kérdés
Seat Ibiza 1.3 CLX és GLX között mi a különbség? Sehol nincs leírva, hogy az enyém melyik fajta. Egyaránt ilyen a motor, ugyanannyi lóerő, ugyanannyi ajtó. Mit jelentenek ezek?

2015. júl. 30. 19:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Most látom, létezik sima CL is. A három rövidítés mit jelent? Így nem tudom feltenni a hirdetést...
2015. júl. 30. 19:43
 2/4 Tomcatters ***** válasza:
100%
Ezek a felszereltségre utalnak..nem ismerem ezen autok felszereltségeit..,de pl lehet h, egy CLXbe manualis klima van 2 e ablak GLX digitalis klima 4x elektromos ablak, cd radio gyarilag, elektromos antenna, ulesfutes..stb tehat a lenyeg a GLX jobban felszereltebb gyarilag mint a CLX :)
2015. júl. 30. 19:47
 3/4 Tomcatters ***** válasza:
100%
CL sima fapados lehet gyarilag :) persze utolag abba is szerelhetnek amit akarnak ..meg mibdegyikbe :)
2015. júl. 30. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így már tudom! Pluszoltam mindkét választ, és hálás vagyok a gyorsaságért.
2015. júl. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!