Szerintetek ez nem egy komoly hiba?
A bátyámnak egy 2000-es Seat Toledoja van, az autó a szerelme, szent és sérthetetlen, senki sem vezetheti csak ő.
Az autó egyszer totálkárosra tört, de megcsináltatta kétszer annyiért mint amennyit ér, az ország legdrágább Toledójáról van szó.Összerakták, lefestettette, külsőre szép is, de úgy érezhető,hogy nem az igazi műszakilag.
Tegnap gyásznapot hirdetett mert nem tudta elkerülni,hogy vezetnem kelljen a legszentebb Toledót, és ahogy mentem bevettem egy éles kanyart, olyan pont jó sebességgel, se nem gyorsan se nem lassan, és egyszer csak a kormányt magától jobbra húzott, de úgy hogy erő kellett a megtartásához, fogtam rendesen a kormányt, és így is megindult jobbra.Azt hittem,hogy megsüllyedt az aszfalt, és van egy nyomvályú, és amiatt ment el jobbra, de a következő kanyarban is ezt csinálta, aztán egyenes szakaszokon mikor nem jött senki, bementem középre, és elengedtem a kormányt (persze ott tartottam a kezem mellette, csak magát a kormánykereket nem érintettem) és az autó szépen megindult jobbra.
De amit a kanyarban csinált az félelmetes volt, nekem autó ilyet még nem csinált.
Jeleztem a bátyám felé a hibát, de szerinte hülyeség, kitalálom, ő nem tapasztalta és szerinte csak leakarom szólni az autót.
Nem veszélyes ez?
Hát egy totálkárosra tört autó a büdös életbe nem lesz már olyan, mint mikor kigurult a gyárból, költhet rá akár 10 milliót is.
Mindenképp meg kell nézetni, de sok esze van, hogy olyan sokat ráköltött és még meg se sikerült csináltatnia legalább elfogadhatóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!