Autó villamossági hiba. Minap kicseréltem az autómban bal hátsó féklámpát, mert nem éget, a helyzetjelző se de annak az izzója ránézésre jó volt. Ennek komoly következményei voltak az elektronikára. Mik?
Opel astraG 1 éves 2 hónapos / nincs rá már gari /
Hibák........
A motor a kulcs kivétele után se állt le, csak ha a tompított fényszórót kikapcsoltam. Ha nyomtam a féket, és nem éget a tompítót fényszóró minden féknyomásra felvillant a fényszóró, de a féklámpa nem. Ha bekapcsoltam a tompított fényszórót, akkor a féklámpa folyamatosan a fényszóró viszont egyáltalán nem éget. Ezek után kivettem a kicserélt izzott és így visszaállt az eredeti helyzet, vagyis a bal oldalon nem ég a fék és a helyzetjelző, de legalább nem akad minden össze. Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki ilyennel?
Valahol zárlatos a rendszer.
Amugy nem értem, hogy 1 éves 2 hónapos autóra hogyhogy nincs garancia?? Új autóra mimimum 3 évet szoktak vállalni.
30 ezer kilométeres garancia ???!!! ez nevetséges
ott valami nem ugy van... szerintem valami több éves túltárolt autót vettél
Akkor ennek utána nézek de nekem ennyi rémlik.
Amúgy a Schiller-né vettük. Az oldalon 2 év 100e van de, nemrég volt a kötelező szerviz ott találtak kis olajszivárgást és mondták is, hogy ez még éppen bele fér a gariba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!