A tévénk jobb felső sarkában egy lilás folt van, kb fél tenyérnyi nagyságú. Ez komoly hiba?
ne kikapcsold, hatásosabb, ha áramtalanítod. De inkább egy napra, mint egy éjszakára. Ez megoldja.
Plusz vegyél elé minden mágneses dolgot a közeléből (hangszórók pl.)
Minden Tv-ben automata lemágnesező van, ami bekapcsolásnál lép működésbe. Ezért segíthet a ki/be kapcsolás. De ha nem, akkor elromlott a lemágnesező. (még a régi monitorokban, jobb tévékben volt kézi lemágnesező is)
Mivel javítani nem érdemes egy 8 éves samsungot, nyugodtan próbálgasd mágnessel kiszedni a foltot. Sok kárt már nem tehetsz benne.
az utolso valasz irojaval ertek 1 et!en 1x naon hozza nyomtam a tv-hez a magnest es akar mit csinaltam ki be huztam ki-be kapcsoltam ugyan ugy nezett ki!utana probalgattam cuccokat a magnessel es 1x csak kezdett eltunni!
hogy kiszedd a lila foltot ,vegyel 1 eros magnest es tartsd a tv kozelebe addig amig azt nem latod hogy amikor a magnes a tv kozeleben van mar nem latszik a lila folt,majd csinald azt a mozdulatot mintha le akarnad seperni a tv teteje fele es eltunik es a biztonsag kedveert kapcsold ki aztan be es hansznalhatod nyugodtan tovabb a tv-d a lila folt nelkul! ha nincs valtozas akkor valami hangszoro lehet az oka!vidd el!de ha nincs semmi hangszoro a kozeleben akk biztos fog mukodni a modszerem!:D
(am bocs ,me tom hogy mar megoldottad a problemad de ha valakinek ugyan ez a baja lenne akk legalabb konnyebb lesz neki eltuntetni a foltot!:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!