Melyik az a kocsimárka ami a legmegbízhatóbb szerintetek? Elegem van.
Ez nagyon típusfüggő. Egy márka egyes modellje lehet az egyik legmegbízhatóbb, a másik meg megbízhatatlan.
Ha az összesített statisztikára vagy kíváncsi, akkor általában elmondható, hogy a Lexus és a Porsche szokott legritkábban elromlani. De guglizz rá, egyébként a Nissan is és az Audi is megbízható szokott lenni (nekem pl nem szokott bajom lenni az Audival), meg ott van pl a japánban gyártott Hondák :)
Egy típuson belül is ki lehet fogni szervizigényesebb és kevésbé ilyen darabokat.
Lehet hogy csak simán peched volt.
Múlt pénteken a leállósávban én is láttam egy eléggé újszerű böszme nagy BMW-t a ledes indexeivel vészvillogózni a puszta közepén, miközben 140-nel húztam el mellette a 10 éves Astrámmal.
ha sorolnád a bajokat...talán kiderül valami.
egy sivatagi országban Nissannnal jártam napi 120 kilométert egy évig...tapostam, mint állat, mert a benzin nem számított..csak olajat cseréltem...ennyi.
hibátlan márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!