Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik az a kocsimárka ami a...

Melyik az a kocsimárka ami a legmegbízhatóbb szerintetek? Elegem van.

Figyelt kérdés
3 havonta járkálok a szervízbe a vadiúj nissanommal, elegem van. Veszek egy új kocsit ez meg eladom a rákba. Audit se mondjátok, barátomnak 5 év alatt másodszor robbant már le az autópályán.
2015. júl. 30. 07:29
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nincs olyan hogy legmegbizhatobb, minden marka minden modelljenel elofordulhatnak hibas darabok.
2015. júl. 30. 07:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Nissan pedig ponthogy a megbízhatók között van, mondjuk annyiból hogy Nissan, nem sok minden derült ki, se típus meg az se hogy mi a hiba. :D
2015. júl. 30. 07:50
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Ez nagyon típusfüggő. Egy márka egyes modellje lehet az egyik legmegbízhatóbb, a másik meg megbízhatatlan.

Ha az összesített statisztikára vagy kíváncsi, akkor általában elmondható, hogy a Lexus és a Porsche szokott legritkábban elromlani. De guglizz rá, egyébként a Nissan is és az Audi is megbízható szokott lenni (nekem pl nem szokott bajom lenni az Audival), meg ott van pl a japánban gyártott Hondák :)

2015. júl. 30. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Egy típuson belül is ki lehet fogni szervizigényesebb és kevésbé ilyen darabokat.

Lehet hogy csak simán peched volt.

Múlt pénteken a leállósávban én is láttam egy eléggé újszerű böszme nagy BMW-t a ledes indexeivel vészvillogózni a puszta közepén, miközben 140-nel húztam el mellette a 10 éves Astrámmal.

2015. júl. 30. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
95 előtti mercik a jók :)
2015. júl. 30. 11:17
 6/10 A kérdező kommentje:
röhögni fogtok de ma megint elromlot... Mindig más baja van. Amúgy Navarráról van szó.
2015. júl. 30. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Toyota jó lesz.
2015. júl. 30. 15:14
 8/10 anonim ***** válasza:

ha sorolnád a bajokat...talán kiderül valami.

egy sivatagi országban Nissannnal jártam napi 120 kilométert egy évig...tapostam, mint állat, mert a benzin nem számított..csak olajat cseréltem...ennyi.

hibátlan márka.

2015. júl. 30. 17:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Aha. Jelenleg a Balatonra nem merek vele lemenni, nemhogy a sivatagba.
2015. júl. 30. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint egyre silányabb, túlbonyolítottabb autókat gyárt minden márka. A Nissan pedig egy ideje közösködik a franciákkal, konkrétan a Renault-val, ez biztos nem tett jót a minőségnek. Nem konkrét tapasztalat, de a neten olvasottak alapján talán még a Honda és a Mazda tartják magukat a legjobban, bár biztos ezek közt is vannak problémásabb típusok. A németekről sok rosszat hallani az utóbbi 10-15 évben. Esetleg körülnéznék Kia/Hyundai táján, nagyon feljöttek az utóbbi években, és nem nagyon hallani rosszat róluk. Lehet, hogy Korea lesz az új Japán.
2015. júl. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!