Volkswagen Golf V Gti (2. 0 FSI 200LE) vélemények?
Szia, kérhetünk egy updatet?
Mi a tapasztalatod az autóval, így másfél év után? Történt bármi említésre méltó?
Köszi előre is!
Hali!
Lassan közeledik a 2 éves forduló, 16 ezer kilómétert mentem vele, és eddig lekopogom, de nagyobb gond nem volt. Motorja továbbra is tuning mentes viszont. Pár apróbb dolgot kellett cserélni, PCV szelepet legutóbb mert elkezdett ott farsot szivni, de nem egy drága mulatság. Illetve szelepfedél tömitést, és a blokk jobb oldalán a két veztengelyt összekötő láncnál 2 tömitést. Dehát 10 éves elmúlt turbómotor, a tömitésekkel számolni kell. Most az állapot megtartása érdekében költök egy kicsit kozmetikázásra, de igy hogy hétvégi autó és garázsban van tartva, jól birja. Ja illetve tavaly nyáron dióhéjas eljárással ki lett tisztitva a koksz a szivosorból. Ekkor nem voltak alapjárat ingadozásaim vagy égéskimaradásaim (1.4 tsi hibrid feltöltésesnél gyakoribb hiba a kisebb szivosor miatt), de megelőzés céljából inkább elvittem.
Fogyasztással továbbra is elégedett vagyok, voltam vele külföldön hosszabb úton, több mint 1000 km belecsúszott oda vissza, egy tankból 700+ km-ert mentem, szóval a fogyasztásmérő nem kamuzik :)
Csáó! Én is 5-ös GTI-t vennék 2-3 millió között. Esetleg egy kis update? :D
A fenntartására lennék kíváncsi. Illetve mik azok, amikre figyelni kell. Írtad korábban, hogy lehet téged keresni ezzel kapcsolatba privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!