Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Golf V Gti (2. 0...

Volkswagen Golf V Gti (2. 0 FSI 200LE) vélemények?

Figyelt kérdés
Érdekelne a modellről minden amit tudni érdemes, fenntartási költség, mennyire drága a a sima Golf V-ökhöz képest, vannak-e jellegzetes bajai, mik azok? Mikre érdemes figyelni használt esetében? Köszönöm!

2015. júl. 29. 18:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2018. febr. 15. 20:10
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Brutális lehet! :D Én per pillanat első kocsinak szeretnék egy ilyet, de nem a benzines változatát, hanem a dieselest 170lóval. Arról esetleg van valakinek véleménye? Kíváncsi lennék. Előre is köszi! :)
2018. márc. 2. 22:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom Golf 5ből nem volt GTD, sima Golf 5 2.0PD-vel sportline-al talán volt 170 lovas, de attól meg inkább óvaintenélek, a 2.0 PD nem egy jó motor...
2018. márc. 5. 21:49
 14/18 anonim válasza:

Szia, kérhetünk egy updatet?

Mi a tapasztalatod az autóval, így másfél év után? Történt bármi említésre méltó?

Köszi előre is!

2019. ápr. 20. 18:21
 15/18 A kérdező kommentje:

Hali!

Lassan közeledik a 2 éves forduló, 16 ezer kilómétert mentem vele, és eddig lekopogom, de nagyobb gond nem volt. Motorja továbbra is tuning mentes viszont. Pár apróbb dolgot kellett cserélni, PCV szelepet legutóbb mert elkezdett ott farsot szivni, de nem egy drága mulatság. Illetve szelepfedél tömitést, és a blokk jobb oldalán a két veztengelyt összekötő láncnál 2 tömitést. Dehát 10 éves elmúlt turbómotor, a tömitésekkel számolni kell. Most az állapot megtartása érdekében költök egy kicsit kozmetikázásra, de igy hogy hétvégi autó és garázsban van tartva, jól birja. Ja illetve tavaly nyáron dióhéjas eljárással ki lett tisztitva a koksz a szivosorból. Ekkor nem voltak alapjárat ingadozásaim vagy égéskimaradásaim (1.4 tsi hibrid feltöltésesnél gyakoribb hiba a kisebb szivosor miatt), de megelőzés céljából inkább elvittem.

Fogyasztással továbbra is elégedett vagyok, voltam vele külföldön hosszabb úton, több mint 1000 km belecsúszott oda vissza, egy tankból 700+ km-ert mentem, szóval a fogyasztásmérő nem kamuzik :)

2019. máj. 1. 12:32
 16/18 anonim válasza:
Szia kérhetnék még egy updatet ? Mi a további tapasztalat?
2021. máj. 1. 15:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia, én is tervezgetek 5ös GTI-t. Jó lenne egy update :D
2021. szept. 15. 21:51
 18/18 anonim válasza:

Csáó! Én is 5-ös GTI-t vennék 2-3 millió között. Esetleg egy kis update? :D

A fenntartására lennék kíváncsi. Illetve mik azok, amikre figyelni kell. Írtad korábban, hogy lehet téged keresni ezzel kapcsolatba privátba.

jan. 31. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!