Mi a véleményetek a Lada Samara-ról, mint első autó?
Figyelt kérdés
nem eszik olajat, nem rozsdás, 60.000km van benne, kb 7 literes fogyasztás2015. júl. 29. 17:15
1/13 anonim válasza:
Én még gyűjtenék. Városba fel nem mennék vele, kis faluban még elmegy, de szerintem még gyűjts hozzá és vegyél egy kicsit komolyabbat.
2/13 anonim válasza:
Ha valóban olyan korrekt állapotban van, mint írod, én jó ötletnek tartom. Mindenesetre százszor jobbnak, mint a lepukkant BMW-ket.
3/13 anonim válasza:
60000 km? hány éves? ne hagyd ki!lenne asszonyom, neki adnám az én autómat, magamnak meg megvenném ezt a szamarát!
4/13 anonim válasza:
Nem rossz, de én már csak biztonsági megfontolások miatt sem vennék Samarát. Inkább egy hasonló korú Swiftet akkor már, azokból ki lehet fogni légzsákos, klímás, ABS-es változatokat is.
5/13 anonim válasza:
Nincs benne sok km való igaz, viszont azt is érdemes azért számításba venni, hogy ezzel mondjuk eljársz 7-9 literrel, egy másik autóval meg 5-7 literrel...
6/13 anonim válasza:
Nem lennék biztos benne, hogy egy Swift biztonságosabb.
Kérdés, hogy mennyiért adnák, de nem hangzik rosszul. Ilyen állapotot nehéz kifogni.
7/13 A kérdező kommentje:
#3 igen, 60 valamennyi ezer, pontosan nem tudom. árban meg annyi, hogy vegyem a nevemre (törzskönyv, eredetiség vizsga stb), meg valamikor februárban egy műszaki kell rá
2015. júl. 29. 22:03
8/13 A kérdező kommentje:
#3 ja és 88-92-es évjáratú, évre pontosan ezt sem tudom.
2015. júl. 29. 22:03
9/13 lupara válasza:
Nekem volt 1988--as gyártású 3 ajtós Samarám.Kategóriájának megfelelő,nem sok gonddal járó autó volt,megvehető első autónak,ha...Korát árát nem irod,a gyártás eleje 30év körűl jár,vége se fiatalos már.A miénk 17évesen került eladásra 2005-ben,150-ezerért.Olajat nem fogyasztotta,rozsda volt jobban megnézve,benzinfogyasztás 7l-ből kijött.Ami jellemzőket leirtál nézd át mégegyszer,a karosszériát igen alaposan.Az egész Lada család hamar korrodált,sokat kellett öket lakatolni.Ha mégegyszer jónak találsz mindent,árat is beleértve,vedd meg első autónak.
10/13 A kérdező kommentje:
akkor hogy világos legyen, az ára 0 azaz nulla forint, de az én zsebemből megy az új forgalmi meg törzskönyv meg stb ami ilyen helyzetben szükséges
2015. júl. 29. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!