Ti melyik autót vennétek meg az alábbi kettő közül? Indokoljátok meg.
Nézd a futása mind a kettőnek ordas nagy kamu.
A kombi Mazdában az évi 10e ... Természetesen mivel külföldi teljesen ellenőrizhetetlen.
A Golf meg egy anomália, amíg német volt addig évi 30e-t futott, az utolsó 9 évben (mióta nincs vezetve a szervízkönyv - haha) meg 6e-t?
De ezzekkel még együtt lehet élni ilyen árkategóriában. El kell menni, meg kell nézni őket. Bár én nem szeretek kereskedőtől autót venni.
#2 folyt
de gyanús hogy vissza van tekerve az óra
Mazda elején tuti, hogy törve volt. Kereskedő közelében levegőt se vennék amúgy, nemhogy autót!
A Golf pedig 17 éves, azt se venném. Szerintem gyűjts még és vegyél valami jobbat, később! Mertt ilyen autót hiába vennél olcsón, később csomót kéne rá költeni.
Néhány tavaszi-őszi óraátállításon túl lehet mindkét járgány, bár a Mazdáról még inkább el tudom képzelni, hogy valós, vagy ahhoz közelítő a kilométerállás.
Mindenesetre, ha ebből a kettőből kellene választani, akkor inkább egy Astrát vennék. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!