Kocsi szakértők! Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nekem van egy 1993-as Mitsubishi Lancerem amiben 16 szelepes motor található, van egy ismerősöm akinek van egy 1995-ős évjáratú Opel F Astra-ja, az övé csak 8 szelepes!A srác mezőgazdasági gépész és kijelentette hogy az ő 8 szelepes kocsija sokkal jobb és jobban gyorsul mint az én 16 szelepes Lancerem,mert a régi technológia sokkal jobb mint az újabb! Kocsi szakértők mi erről az őszinte véleményetek?2015. júl. 27. 21:42
1/20 anonim válasza:
na várjunk csak kikéne bogozni itt a szálakat, most a te astrádban van 16szelepes motor, az ő micsuja meg 8szelepes?
eleve a 20 éves japán technológia nem vetekedhet a 20 éves nyugatnémettel.
hol voltak még akkor a japánok....
2/20 A kérdező kommentje:
Nem!Az én Mitsubishimben van 16 szelepes!Az ő Astra-jában 8 szelepes!
2015. júl. 27. 21:47
3/20 anonim válasza:
Az F Astra 1.6 8v motorja minden túlzás nélkul a világ egyik legjobb motorja.
4/20 anonim válasza:
C16NZ csak megy és megy és megy.
5/20 anonim válasza:
mára túlfejlődtek a japánok, a németeken, de akkoriban még a német technológia sokkal fejlettebb volt mint a jappán
6/20 A kérdező kommentje:
Az ő Astra-jában 1.4-es motor van
2015. júl. 27. 21:51
8/20 A kérdező kommentje:
Kár,hogy nem kaptam konkrét választ.. :S
2015. júl. 27. 22:07
9/20 anonim válasza:
Nézd meg, hogy hány LE a két kocsi és milyen a súlyuk.
10/20 anonim válasza:
miylen szempontból kell jobbnak lennie az egyiknek a masiktól?
gyorsulas? le/kg? nyomaték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!