Milyen autót lenne legjobb megcsinálni rallyzásra? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Már szóbajött Renault 5 Alpineturbo,Peugeot 205 GTI,Lada 2107 de más is szóbajöhet ha tudtok még jót2010. márc. 6. 17:55
11/17 anonim válasza:
valami tdi audi 'kotró'-t, bowdenes adagolóval, nagy turbóval és coolerrel.
12/17 A kérdező kommentje:
Diesel?Sztem az nem igen üt anyira mint a benzin
2010. márc. 8. 15:35
13/17 anonim válasza:
Elmondom neked h a Dízel sokszor odaver a benzineseknek.
1:42
14/17 anonim válasza:
e36-os bmw, 320, vagy 325, németből olcsóért idejön, és ha komoly fejlesztést akarsz bele, akkor 4-500e forintért kapsz szintén kintről m3-as blokkot kábelkorbáccsal. a 320 140 ló körül van, a 325 192 lóerő, az m3 pedig 321 lóerő, ami igen szép. van rallys ismerősöm, ő is m3-al küldi.
15/17 anonim válasza:
Szerintem kezdésnek suzuki stift, opel astra bőven elég.A zsigulit hamar lenullázod hidd el.Inkább elsőkerekessel kezdj.
16/17 A kérdező kommentje:
Nekem is azt ajánlják hogy a 4 és az első kerekessel könnyebben lehet nyerni és könnyebb is irányítani
2010. márc. 10. 15:14
17/17 anonim válasza:
civic vti kicsit piszkálva:)
sajnos csak elől hajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!