Milyen autót lenne legjobb megcsinálni rallyzásra? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Már szóbajött Renault 5 Alpineturbo,Peugeot 205 GTI,Lada 2107 de más is szóbajöhet ha tudtok még jót2010. márc. 6. 17:55
1/17 anonim válasza:
a peugeot szerintem tul gyenge es nem eleg strapa. esetleg egy pimpelt lada niva?
2/17 A kérdező kommentje:
ott van hogy rally:DA niva az terepjáró
2010. márc. 6. 18:55
3/17 A kérdező kommentje:
Am a 1.9 gti több mint 100 LE szal a Ladánál sokal több és még húzhatsz is rajta
2010. márc. 6. 18:55
4/17 anonim válasza:
renault 5 alpine turbo: jó lenne, de az inkább kultautó mára, így többet és ha hagyod eredetiben + legalább nem pusztitol el belőle egy újabb példányt.
Peugeot 205GTI: ha megtudod csinálni T16-nak, akkor mehet, ha nem, akkor nem fog az úgy menni, mint képzeled, túl sok meló + kevés jó van belőle
LAda 2107: majdhogynem tökéletes. mivel rallyra kell, lehet bele tenni fiat motort, azzal meg szinte repül
de az én tuti tippem: audi quatroo.
5/17 anonim válasza:
Szerintem a 205 peugeot 1.6 kb. 115 le-vel vagy 1.9 kb. 130le-vel bőven elég. A VFTS ladák is nagyon mennek, de az első válaszoló nem tudom mit akar a nivával, mert az inkább off-roadra való. A Renault-t nem ismerem, de ajánlom még figyelmedbe a 320as BMW-t szintén 130 lóerő körüli teljesítménnyel.
6/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
Előző vagyok Még egyszer a kép.
8/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak jó gép de én inkább egy alapot akarok és abbból megcsinálni.
2010. márc. 6. 19:34
9/17 A kérdező kommentje:
Vagy még találtam egyet a Mazda 323F
2010. márc. 6. 19:58
10/17 anonim válasza:
Azthiszem 323-as mazdát gyártottak 1.8 turbómotorral és 4 kerék meghajtással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!