Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miyen autót vegyek? Egy...

Miyen autót vegyek? Egy 2gyerekes+1 anya család apa vagyok, és nem tudom milyen autót kéne vennem. Jelenleg egy 2000-es focussal járok, de már nagyon nyikorog, és zörög, és jönnek elő a hibák.

Figyelt kérdés
Az új autó feltételei: Ára ne legyen több 4300000 Ft-nál A csomagtartó legyen 450-nél nagyobb És a hossza ne haladja meg a 4300-at! Lehetőleg legyen egy "tartós" kocsi, ezt a szereklésre értem, ne kelljen sokat szervizeltetni. Én a Citroen Xsara Picasso-ra gondoltam, de még nem tudom . Ezért várok ötleteket!
2010. márc. 6. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
1. voltam. Utolsó: Csak ugyebár a mercimbe nekem 150Le az még nem luxusadó köteles, a E320CDI az már 170 vagy 175Le az pont bennevan a luxusadódba. Az 5-s BMW is luxus adó köteles.
2010. márc. 7. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:

BMW-s vagyok

Akkor vesz egy 520d BMW-t az gyengébb de ugyanolyan biztonságos és ugyanakkora a csomagtartó :)

ja amúgy xsara picasso egy gönc: [link]

:DD

2010. márc. 7. 14:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél mindenképpen új autót.:

Renault Clio Grandtour.:

[link]

Renault Kangoo.:

[link]

Opel Meriva.:

[link]

Citroen Xsara Picasso.:

[link]

Peugeot 207 sw.:

[link]

Ha új autót veszel,akkor ott lesz a garancia pár évig,ami megnyugvást okoz az embernek,viszont ha veszel egy használt autót,csak a baj lesz vele,én tudom ,tapasztalatból mondom.Tegyük fel,hogy veszel egy használt 4 éves autót 3 millióért,de folyni fog az olaj,rossz lesz a felfüggesztés,a tengelyek nem lesznek 100%-osak,meglesz járatva,és rákölthetsz még a vételáron felül évi 200-300 ezret.Én inkább vennék egy új,de kisebb,ámde mégis egy család számára kényelmes autót.

Igaz,én ha tehetném ,akkor a francia kocsikat kerülném,olaszt meg semmiképpen sem vennék.Ezt is tapasztalatból mondom.:

Tehát ha én választhatnék akkor.:

[link]

Sok sikert.:19/F

2010. márc. 8. 01:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez a legnagyobb marhaság amit hallottam. -.- Ha veszel egy új autót mondjuk kerek 4 millió forintért, kihozod a szalonból nem is mész vele 5km-t de már 700.000Ft tal kevesebbet ér. Egy használt 1 hónapos autóban ugyanúgy van garancia, és olcsóbban hozzá tudsz jutni, és nem az állam kezébe juttatsz 1 milliót mert oda jut az autó árának kb 30%-a. pl figyelj itt egy új: [link]

és itt van egy használtba de új állapotban

[link]

VAGY EZ A LEGJOBB PÉLDA

"használt" de 100 km-es :)

[link]

2010. márc. 8. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:
19 évesen hatalmas tapasztalatod lehet autóvásárlás terén.
2010. márc. 8. 17:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem vitatkozok,17 éves korom óta van jogosítványom,és arra mindig futotta ,hogy vegyünk egy két autót a család számára,plusz nagyszülőknek,emellett mindig járok tesztvezetésekre.Mi új autót vettünk és nincs vele semmi gond immáron sokadik éve.

És az új mégis új,de hát ízlések és pofonok,én csak egy tanácsot adtam,nem kell megkövezni,nálunk használt autó nem is nagyon jöhet szóba,ezt a példát láttam itthon, hát miért ne írjam le,azért az új autókat is veszik ,illetve vették régebben mint a cukrot,mostanában azért már visszaesett a piac egy cseppet

2010. márc. 10. 23:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ki hiszi el,hogy egy több mint egy éves kocsiba 100 km van?
2010. márc. 10. 23:08
 18/19 anonim ***** válasza:

23:06

Látom elég gazdagok vagytok.

Egyébként meg a hülye se vesz új autót.

Ha már új autó kell akkor 1-2 éves kell és akkor nem szopjátok meg és még mindig van garancia.

De látom te már 2 éve autózol, meg tesztvezetésre is jársz szóval jobb lesz ha nem vitatkozom veled :D

2010. máj. 14. 16:20
 19/19 gabiari válasza:
Csak "F" betűs autót ne! (Ford, Fiat, Francia). Mondják...
2015. febr. 27. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!