Miyen autót vegyek? Egy 2gyerekes+1 anya család apa vagyok, és nem tudom milyen autót kéne vennem. Jelenleg egy 2000-es focussal járok, de már nagyon nyikorog, és zörög, és jönnek elő a hibák.
Mercedes - Benz E220 CDI
Diesel, automata, 2003 éve elettiek hibás szériák de 2003 11.hótól már javítva van az elektornikus hiba.
Nekem ilyen E osztályom van 2005-s és semmi baja, szeretem, majdnem 0-kmeresen vettem. Fogyasztása a 220 dieselnek vásrosba olyan 8-9 liter, autópályán tempomattal olyan 4-5, vásoron kívül olyan 7-8 de amúgy lábfüggő. Csomagtartójuk hatalmasok majdnem mint a kombié.
Na figyel Ne vegyél BMW-t Merci-t Audi-t mert nem versenyezni vagy divatbemutatóra akarsz vele menni hanem a családot fuvarozni stb. Szerintem olcsóbban is kaphatsz minőséget pl egy Volvó. A Volvó a legbisztonságosabb autó, ők találták fel a légzsákot is és már minden cég használja, de nem is ez a lényeg hanem az, hogy van benne anyag!!!
[link] -ezen szerintem le fog járni a műszaki, mert nem írták ki.
[link] - ez szép állapotú és műszaki is sokáig jó.
vagy ha gazdag vagy
[link] :) remélem segítettem. Amúgy nekem a Citroennel nincs bajom, csak nem egy értéktartó kocsi. Amit most megveszel 3.500.000Ft ért jővőre a felét fogja érni :S
Helló!Én ajánlom neked a Peugeot 307 nagyon nagy beltérrel rendelkezik!vezetni egy élmény szép nagy család el fér benne!
Olcsó! egy 2.0 dizel motorral el jár 5-6-7 literből
olcsó az alkatrész hozzá.
zárójelben meg jegyzem, hogy ezt az autót úgy ajánlom ,hogy személy szerint Bmw párti vagyok!de neked ez a legideálisabb:)
H astrém volt nagyon meg voltam vele elégedve vele de nem egy családi autó!Nem javaslom!
Üdv
BMW 530d haveromnak is ilyen van
Automata, és 7 liter az átlagfogyasztása
ha nagyon-nagyon tolod neki (260 autópályán) akkor 8-9
Hosszú úton 150-nel 6.1 litert evett
Biztonságos, rendkívül kényeles és jól néz ki.
Nekem is BMW-m van, bár nekem benzines, és tapasztalatból mondom halhatatlanok, kényelmesek és nagyon jó őket vezetni.
Citroent ne vegyél mert ezekkel már csak a gond van. 30-40 éve a Vitroen nagyon jó autókat gyártott de a mai autóik hagynak némi kívánnivalót. Ismerek egy papot akinek a szolgálati autója volt és gondolhatod hogy vigyázott rá, és mégismeghalt neki egyik pillanatról a másikra.. Minden ismerősöm Citroenje meghalt :S
Szóval nekem BMW és a Mercedes-Benz az, ami megtstesíti az autó fogalmát :)
[link] (520 liter)
[link] (520 literes a csomagtartó!)
[link] (ez a régebbi, ez 460 liter)
[link] (ezis 460)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!