Hány másodperc egy átlagos 50 ccm-s motor gyorsulása 0-ról 50-re?
4-es, végre valami vicces :))
Az enyém ment régen 7-8 másodperc alatt is, de olyan könnyű görgővel, hogy 50 volt a max. Normális görgővel 11-12 mp volt, és egyenletesen gyorsult végig, az volt a szuper benne. Igaz, nem volt minden gyári.
Hát a itt a beismerö vallomás.:D
Olvastam egy posztot miszerint Sváajcban a netre felöltött fotó alapján büntettek meg valakit, ahol lefotózta a km-órát hogy mennyivel száguld. Itt nekem is kétségeim vannak, mert van autó ami öntesztet csinál gyújtásráadáskor, ilyenkor kiakasztja az összes mutatót miközben még áll az autó. Eszerint ha ezt lefényképezem, kiteszem a FB-ra, lecsuknak.
Nekem egy Suzuki Sepia robogóm van, az fénykorában helyből kiállt egykerékre, olyan erős motorja volt, 50-es. Azzal kb 5 másodperc alatt már 50-el mentem, és 70 körül volt a vége.
Mellesleg én löttem le JFK-t. Ajjaj, holnap már el fog kapni az FBI ip cím alapján, mert beismertem? Igaz, akkor még nem éltem, de van egy időgépem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!