60 méter sprint 7.9 másodperc alatt az milyen? Lassú vagy átlagos vagy jó?
Szia!
Úgy gondolom, hogy ez az eredmény tökéletesen megfelelő, talán egy picit még jobb is, mint az átlag, persze beleszámítva, hogy 18 éves fiatal férfi vagy (én pl. tesifelmérésen kb. 11 mp körül futottam, bár én 18 éves lány vagyok). Ha érdekel, hogy a tesifelméréseken milyen teljesítmény mennyit ér, nézz bele ebbe:
Köszi a választ CalisthenicsKing !
Egyébként nem sportolok semmit, és olyan vagyok amit írtál. Vékony meg kis hajam van. Mármint nem vagyok 1 szál bél de inkább ilyen átlagos. :D
#5-ös vagyok: nem igazán sportolok, csak hobbi szinten focizok meg uszodába járok
de én pl kevésnek tartom a 7,7-et is, a megyei diákolimpián is "csak" 4. helyre voltam képes a teljesítményemmel 100 m-en, mert a megyében van egy katonasuli v sportsuli és mindig az ő versenyzőik vannak a dobogón nem meglepő módon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!