Yamaha YZ 250 átlagos fogyasztás ha 2-3-4. be endurózgatok vele?
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 09:05
1/11 adorgyün válasza:
Hát szerintem olyan 6 liter kb,ha endurozgatsz vele szerintem.
2/11 anonim válasza:
Egy 2t-cross endurózgatva 10 litert simán lenyel.
4/11 anonim válasza:
Nem igaz, 10-et eszik verseny körülmények között egy óra alatt. Ha lazán mész vele, akkor a fele is elég.
5/11 anonim válasza:
10-et verseny körülmények közt?És hány km-ert teszel meg egy óra alatt a pályán?Ha meg annyira okosak vagytok miért nem szereltek föl egy kerékpár tachométert?Pontosan mér és nem kell vitatkozni!
6/11 anonim válasza:
5-ös hiába okoskodsz. Crossnál alap dolog, hogy órában és nem kilóméterben számolunk, úgyhogy esetleg leirhattad volna, hogy km-re gondolsz.
7/11 anonim válasza:
Neked van crossod?Nekem igen.És milyen órára gondolsz?Motor órába?Vagy időre?Mert a kettő nem ugyan az.Amugy szerintem a kérdező km-re gondolt.Hétvégén fölszerelem a tachométert aztán majd megírom a tapasztalatom.
8/11 anonim válasza:
Igen, CR 250-em van. És akármikor beszélünk szerelőmmel vagy bárkivel róla, mindig üzemórában beszélünk, km-ről soha szó sem esik. Vagy felmész egy fórumra, meglátod, hogy mindenki igy van ezzel.
9/11 anonim válasza:
Értem én hogy miről beszélsz de akkor is ki lehet számolni a fogyasztást 100 km-re nem?Mert szerintem az volt a kérdés.Persze lehet normálisan endurózni vagy keményen.Nem mindegy.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként Honda CRnek és Yamaha YZnek ugyan annyi a fogyasztása?
2015. júl. 25. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!