Megengednéd, hogy a 17 éves fiad egy 3éves bmw 550xd-t kapjon?
Autót a nagyszülők akarják neki adni, ők 3-4 évente cserélik kocsit.(tankolás és szervizelést is fizetnék)
Nem tudom mit csináljak ha nem engedem meg akkor fiam és a nagyszülők is megharagszanak rám, de félek ha megkapja balesete lesz mert túl erős.
Én valami egyszerűbb autóra gondoltam 8-10 év körüli toyota vagy mazda, mert én csak ezt tudnám megvenni és szerintem egy 130-140le kocsi is bőven elég lenne. Nekem is csak egy mazda6 van ami 136le.
"Hány 20 éves felcsavarodik a fára?? Diszkós baleset..."
Természetes szelekció.
"Az az autó amúgy nagyon biztonságos."
Szemben a vétlen autóval. Mert általában azok szívják meg!
A kérdésre válaszolva: kizárt dolog. 17 évesen még egy szar suzukit se! 56 vagyok, de valahogy bennem még nagyon élénken él a 17 éves énem. Vagy inkább a 17 éves "ki, ha én nem"! Egy 17 éves gyereknek (igen, gyereknek!) hülyeségeket kell csinálnia. Ez a kor ez erről szól. Fiatalság-bolondság. Mondták a régi öregek. És ez valóban így van. Egy autó nem alkalmas tárgy a hülyeségek, a vakmerőségek átéléséhez. Ha arra vágyik, menjen fel a toronyba, sétáljon a korláton egyensúlyozva, ugráljon fel száguldó vonatokra, stb. Mi is ezt csináltuk. De ezzel nem veszélyeztetünk másokat. Most talán szívtelennek tartotok, de inkább legyen a fiam egy életre nyomorék, mint hogy azzal a teherrel kelljen élnie, hogy mást tett azzá.
Persze könnyen beszélek, hisz az én gyerekeim már a harmincat verik. De az unkámnak se fogok autót venni, noha a német fizetésemből megtehetném.
Ne vezessen autót hanem inkább ugráljon fel vonatokra.
Ebből az anyagból én is kérek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!