Nyáron 30-35 fokba, hogy tudnak motorozni az emberek?
Így van, menet közben nem rossz, de amint kapsz egy pirosat vagy sorompót, ott helyben megrohadsz:D. Csizma engem nem zavar, nadrág se igazán, egyedül a bőrdzsekim az, ami kegyetlen tud lenni. Ezért is vettem egy protektoringet, ami teljesen szellőzik, már 20-as tempónál is kellemes a viselete.
Egyébként meg nem azért motorozik az ember, hogy kellemes 20 fokban legyen, hanem hogy élvezze a vezetést, az utat, meg úgy az egészet:)
2. vagyok
nekem egy ilyen van: [link]
Van rajta mindenféle protektor: gerinc, váll, alkar, felkrar, könyök, vese, mell. Bár ezeket inkább crossra, meg bringázásra tervezték, valószínűleg teljesen megvéd egy utcai motoron is. Annyi lehet a különbség, hogy míg bőrdzsekiben akár 10X is zakózhatsz, ez valószínűleg a 3.nál már szétszakadna. Pl volt, hogy 80-al megpusziltam a szalagkorlátot, ott a bőrdzsekin lett egy vékony csíkban valami súrlódás szerű nyom (ahogy félég rajta feküdve csúsztam). Na a protektoring hálós része ott azonnal szakadt volna, lehetet volna "varrogatni" :D.
2. vagyok
Így van az nem is véd, de egy "normál" esésnél nem is ér semmihez. A protektorok eltartják az úttól, földtől stb. Olyankor van cumi, amikor kicsit kavicsos úton buknak benne, mert akkor a hálós rész szakadhat, és lehet vinni egy varrónőhöz, hogy még egyszer fel tud venni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!