Alumínium rendszámot keret nélkül ragaszthatok személygépkocsira?
Kétoldalú 3M-es nevezetű szivacsos ragasztóval szeretném rögzíteni. Láttam már ilyet csak nem tudom, hogy szabályos-e?
Teljesen olvasható, csak a levétel szerintem nagyobb nehézséget okoz, de nem tudom, hogy van ilyen feltétel, hogy könnyen eltávolíthatónak kell, hogy legyen.?!
Így gondoltam:
Igazából még a fekete keretet is levágnám legszívesebben mert fehér kocsira raktam így fel, csak az már lehet rongálásnak számítana.
(Egyik ismerőst azért bűntették meg mert átfestette a lekopott fekete festéket.)
Nem kötelező keretbe tenni, és nem kell könnyen eltávolíthatónak lenni a rendszámnak, bárhogyan felteheted! Tovább megyek: ki is szabad fúrni, a lényeg, hogy jól olvasható maradjon, és a felfogató csavarok ne változtassák meg.
Senki se fog szólni azért ha felragasztod, amíg a jogszabályban meghatározott módon helyezed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!