Vettem egy fiat puntot jo aron, de az a helyzet, hogy viragok meg lepkek vannak ra ragasztva, jarhatok igy vele? Egyenlore nincs penzem lefesteni
Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 10:04
1/3 anonim válasza:
Nem járhatsz, meg fog bírságolni az ízlésrendőrség.
2/3 anonim válasza:
Akkor kaptál még egy dolce vita érzést azon felül is ami gyárilag van a kis digóban. :) Egyébként nem csak matricák azok? Mert azokat le lehetne szedni és csak fel kéne polírozni a fényezést, nem kéne újrafényeztetni.
3/3 Beviz Elek válasza:
Ha régóta rajta van, akkor színeltérés lehet ha leszeded (bát az is jobb mint a virágos-lepkés matrica). Nem tudom hogy a polír kihozza-e, ezt egy szaki tudná megmondani.
Az is kérdés, hogy matrica vagy műanyag izék vannak felragasztva. Én a feliratot szedtem le, az előző tulaj pillanatragasztóval tette fel, semmivel sem lehetett azt leoldani, csiszolni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!