Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Fiat-ról?

William Tell kérdése:

Mi a véleményetek a Fiat-ról?

Figyelt kérdés

2015. júl. 11. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyan olyan, mint az összes többi gyártó: vannak nagyon jól és kevésbé jól sikerült modelljei is. De ezt el lehetne mondani pl. Samsungról, HP-ról stb...

Ahhoz, hogy értékelhető véleményt tudjunk adni, ahhoz egy pontos modell is kéne.

2015. júl. 11. 17:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Punto vagy Panda.
2015. júl. 11. 18:32
 3/5 lupara ***** válasza:
Fiat-Panda100HP-1.4-es benzinesről van tapasztalatom.2007-es,eddig üzemzavar nem volt semilyen.Motor pörgős,jól húz,jó gázreakciókkal,sport fokozattal.Kormányzás könnyű.elektromos segitéssel.Váltó 6-fokozatú,rövid úton könnyen kapcsolható,pontos.Fék 4-tárcsa,igen hatékony,szokást igénylő jó értelemben.Kuplung könnyű,jól eltalált.Kapcsolók kézre vannak,nincs túlkombinálva semmi.Kilátás minden irányban kielégitő,parkolás könnyű.Hűtés fűtés hatékony,elég.Az autó nem nehéz,970kg.Ami nem tetszik.Futóműve ültetett,gumijai peresek,gyengébb úton érezhetően ráz.Kis autó,szűkös belsővel csomagtérrel.Nagyobb tempót diktálva,akár 10-litert is fogyaszthat.Normál menet 6.5-7.5l/100km.Több a jó tulajdonsága mint a rossz,ez valószinű nem biztos minden olasz autóra,ezt a véleményt a Panda 100HP-ről irtam.
2015. júl. 11. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen utolsó. Mondjuk az a 10 litcsi kissé rémisztő.

Amire igazából kíváncsi lenék, hogy a Panda vagy aPunto a többi hasonló árfekvésű autóhoz képest milyen lehet. Pl. a Dacia Logan MVC-hez képest.

2015. júl. 12. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak jó tapasztalataim vannak vele. Egy Stilo-t hajtok, nincs gond vele, megy mint a rakéta. Van egy Doblo is a családban, azzal sincs probléma. Keresztapám nemrég vett egy Freemont, tegnap mentem vele vagy 300 km-t, nagyon tetszett. A 2000 köbcentis dízel motorja elegendő, először azt gondoltam hogy kicsi egy akkora autóba az a 2.0-ás motor, de amikor vezettem rájöttem hogy elég bele. Igazából én nem vennék más márkát, nekem bevált a Fiat, a Freemont-ot pedig kipróbálva valószínű hogy én is veszek egyet, a Stilo pedig az asszonyé lesz.
2015. júl. 12. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!