Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Fiesta, Fiat Punto...

Ford Fiesta, Fiat Punto Grande vagy Kia Rio?

Figyelt kérdés

Használt autót szeretnék venni, max 1M forintig, 2007-es évjáratot. Városban használnám, női sofőr vagyok, egy kisautót szeretnék.

Szerintetek e három autó közül melyik a jobb?

2015. júl. 15. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem a Fiat Punto Grande a három közül a legjobb. Utánna Ford és Kia. Az állapotát nagyon meg kell figyelni, a kilométerórára meg igazából nincs mit adni mert ide-oda tekerik, szóval az állapota a lényeg. A saját Fiat-omban 400 000 km-től több van és nincs gond vele, olajat nem eszi, mégegyszer ennyit elmegy még.

Amúgy nemsokára megjelennek majd azok az ilettők akik életükben nem birtokoltak Fiat-ot és lehuzzák a Fiat-ot mert az olasz, persze csak azt mondják amit nekik is mondtak, szóval az ő véleményükre nincs mit adni. Ez persze nem azt jelenti hogy a Fiat-ok között nincs rossz, van, sokat lealjaznak a gazdáik, de alapjában nem rosszabbak mint bármelyik másik autó, csak tudni kell hogy egy kocsi mire való, ha ezzel tisztába van az ember akkor semmi gond nincs. Ezt arra értem hogy a sok gyökér az 1.1-es 1.2-es autónak úgy nyomja a gázt hogy menni bírjon hogy szerencsétlen kocsi már majd a plafonon van, holott ha tudná a baromja hogy egy 1.2-es az nem egy versenyautó hanem arra van hogy 80-100 km/h-val elközlekedjen vele normálisan nem gyilkolva, akkor élete végéig kiszolgálná, de sok ember ezzel nincs tisztába hogy mi mire való.

2015. júl. 17. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:

NeNeNEEE, Puntot véletlenül se vegyél. Mondjuk úgy hogy több tucatnak ismerem a történetét...

Kia szerintem rossz kocsi, csúnya is :)

A Fiesta egyértelműen a kategória legjobbja.

2015. júl. 19. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!