Ford Fiesta, Fiat Punto Grande vagy Kia Rio?
Használt autót szeretnék venni, max 1M forintig, 2007-es évjáratot. Városban használnám, női sofőr vagyok, egy kisautót szeretnék.
Szerintetek e három autó közül melyik a jobb?
Szerintem a Fiat Punto Grande a három közül a legjobb. Utánna Ford és Kia. Az állapotát nagyon meg kell figyelni, a kilométerórára meg igazából nincs mit adni mert ide-oda tekerik, szóval az állapota a lényeg. A saját Fiat-omban 400 000 km-től több van és nincs gond vele, olajat nem eszi, mégegyszer ennyit elmegy még.
Amúgy nemsokára megjelennek majd azok az ilettők akik életükben nem birtokoltak Fiat-ot és lehuzzák a Fiat-ot mert az olasz, persze csak azt mondják amit nekik is mondtak, szóval az ő véleményükre nincs mit adni. Ez persze nem azt jelenti hogy a Fiat-ok között nincs rossz, van, sokat lealjaznak a gazdáik, de alapjában nem rosszabbak mint bármelyik másik autó, csak tudni kell hogy egy kocsi mire való, ha ezzel tisztába van az ember akkor semmi gond nincs. Ezt arra értem hogy a sok gyökér az 1.1-es 1.2-es autónak úgy nyomja a gázt hogy menni bírjon hogy szerencsétlen kocsi már majd a plafonon van, holott ha tudná a baromja hogy egy 1.2-es az nem egy versenyautó hanem arra van hogy 80-100 km/h-val elközlekedjen vele normálisan nem gyilkolva, akkor élete végéig kiszolgálná, de sok ember ezzel nincs tisztába hogy mi mire való.
NeNeNEEE, Puntot véletlenül se vegyél. Mondjuk úgy hogy több tucatnak ismerem a történetét...
Kia szerintem rossz kocsi, csúnya is :)
A Fiesta egyértelműen a kategória legjobbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!