Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is dühösek vagytok, hogy...

Ti is dühösek vagytok, hogy ilyen hülyéknek van pénzük ilyen méregdrága vadiúj luxusautókra?

Figyelt kérdés

[link]

És persze egy ilyen új VW Touareg-hez micsoda kertes családi ház is tartozhat, meg még mi minden. Bele se merek gondolni...

Rakásszor látok hülyéket, bénákat tök drága új autóval és tiszta ideg vagyok, hogy ilyeneknek van pénze ilyen kocsikra, akik ennyire idióták. Mi a francból van pénzük ennyi ésszel ilyen kocsira.

Én meg aki 2 óra alvással ment ugyancsak Horvátba nyaralni, bár iszonyat álmosan, de végig kitartottam és még csak nem is hibáztam, teljesítettem a távot. Igaz én csóróként egy akkor 12 éves fossal... Ennek meg megadatik a vadiúj és drága autó és azt mondják a hírekben, hogy elalszik... Ha már annyira nem bírja, állt volna meg pihenni inkább a családjával...

2015. júl. 17. 14:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Az előbb, meg megmagyaráztad, hogy nem így van. Nem arról van szó, hogy jó kocsikat csinál, hanem unalmasak, nincsenek új formatervek, és nincs egyediség.
2015. júl. 17. 23:05
 22/27 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy ha olcsóbb autó lett volna akkor is ez a nagy felháborodás?:D

Trabanttal si el lehet szállni meg Ferrarival is.

2015. júl. 17. 23:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Ez a kérdező részéről féltékenység. Semmi más.
2015. júl. 18. 00:18
 24/27 anonim ***** válasza:

Engem meg tudod mi idegesít? Mikor az ilyen irígy emberek, mint te, dühükből nekicsapják a Volvom ajtajának az övékét. Vagy mikor úgy előznek félig szétpergett autókkal, hogy engem veszélyeztetnek. Meg másznak a seggembe, holott látják, hogy dugó van és nem lehet menni. Jaaaa persze, mert a bontóból 200 forintért vesz új lököst.

Szerintem te ugyanaz a kérdező vagy, aki a múltkor azt irta, hogy direkt ráhúzza a kormányt azokra a régi kocsijával, akiknek jó autójuk van, mert őt idegesíti, hogy neki nincs.

Adok egy jó tippet! Ne azzal törődj, hogy másnak milyen van és miből! Ezt a mérgelődéssel töltött időt inkább fordítsd arra, hogy kitaláld neked miből lesz és milyen!

2015. júl. 18. 20:28
 25/27 anonim ***** válasza:
24: Na, én ezért szoktam parkolóban mindig a vonalra állni, 2 helyet foglalva. Nekem a sok irigy proli ne csapkodja rám az ajtóját.
2015. júl. 18. 20:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Gondolod, ha össze akarja karcolni a kocsidat ettől nem fogja? Nekem a motorháztetőt karcolták össze, pont emaitt, mert nem úgy álltam az autómmal, ahogy neki tetszett.
2015. júl. 18. 21:05
 27/27 anonim ***** válasza:
32%

Ajtót rányitni viszonylag nehezen fog úgy,hogy min 1,5 méter van mindkét oldalon.

Egyébként meg ezért van állandó, 360 fokos kamera a kocsimban, meg a riasztó olyanra van hangolva, hogy ha már kisujjal hozzáér valaki, rögtön megszólal.

2015. júl. 18. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!