Ti is dühösek vagytok, hogy ilyen hülyéknek van pénzük ilyen méregdrága vadiúj luxusautókra?
És persze egy ilyen új VW Touareg-hez micsoda kertes családi ház is tartozhat, meg még mi minden. Bele se merek gondolni...
Rakásszor látok hülyéket, bénákat tök drága új autóval és tiszta ideg vagyok, hogy ilyeneknek van pénze ilyen kocsikra, akik ennyire idióták. Mi a francból van pénzük ennyi ésszel ilyen kocsira.
Én meg aki 2 óra alvással ment ugyancsak Horvátba nyaralni, bár iszonyat álmosan, de végig kitartottam és még csak nem is hibáztam, teljesítettem a távot. Igaz én csóróként egy akkor 12 éves fossal... Ennek meg megadatik a vadiúj és drága autó és azt mondják a hírekben, hogy elalszik... Ha már annyira nem bírja, állt volna meg pihenni inkább a családjával...
"Semmiképp nem fordulhatna velem elő ilyen."
Az első elalvásig mindenki ezt mondja, azután rájön, hogy észre sem veszi és elalszik.
"Tehát sokkal több eszem van, mint ennek a csávónak,"
Az előző mondatom ezt megcáfolja. Még egyszer leírom, nem veszed észre!
A kávé meg csak átbasz, ha nagyon fáradt vagy akkor is elalszol.
"mégis elérhetetlen számomra egy ilyen autó."
Ez nem azon múlik, hogy elalszol vagy nem alszol el.
"Ez rohadtul nem igazságos."
Ja. Gondolj bele az mit érezhet, aki testi fogyatékkal születik, vagy önhibáján kívül válik rokkanttá.
Megvan kezed-lábad, van családod, van autód, van hol laknod, béke van máris többet birtokolsz mint az emberek 90%-a.
Légy boldog!
ui.:
Mérj vérnyomást!
Komolyan ez életed legnagyobb problémája?
Ha fele ennyi irigység és düh lenne benned, máris sikeresebb ember lehetnél
Neked tudod miért nincs ilyen autód, és miért nem is lesz soha?
Mert azon gondolkozol, hogy másnak miből van ilyen, ahelyett, hogy azon gondolkoznál, hogy neked miből lehetne ilyen...
Baratom, te sik buta vagy.
Semmit sem tudsz, de az arcod nagy.
Nézz utána kérdező, hogy a VW konszern micsoda bajban van. Nem véletlen. 10 éve még jó autókat gyártott, de most... A többi divízió jó kocsikat csinál, csinálna jobbak át is de a VW nem engedi.
Már egy Skoda is jobb autót tervez, de sokat kell butítani, nehogy jobb legyen a Passatnál.
30%-t vesztett a piaci részesedéséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!