Opel Astra1.4 f Mért eszi a hátsó gumikat? , pontosabban a belső szélét mind a két oldalon.
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 22:29
2/7 anonim válasza:
Szerintem az F Astrán nem lehet hátul állítani. Valamiért terpesztenek a kerekek. Nézesd meg futóművessel.
3/7 anonim válasza:
Nem dől befelé nagyon mind a két hátsó kerék?
4/7 A kérdező kommentje:
Tök normálisan all aztmondják a szakik hogy hátsó hidat kell cserélni😞
2015. júl. 18. 07:43
5/7 anonim válasza:
Nem áll normálisan, pont ezért mondják a szakik, hogy cserélni kell a hátsó futóművet. Vagy megbarátkozol a kopással, vagy megcsináltatod. Érdekes azért, hogy így eldeformálódott? Kombi? Lehet, hogy túlterhelték régebben. Szerintem ilyet fillérekért lehet bontottan venni, inkább a munkadíj a kérdéses.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom miért kéne hidat cserélni.. El van deformálódva vagy csak a gumi szilentek fáradtak el?
7/7 anonim válasza:
Ha túlterhelték akkor el van deformálódva. Ha ez olyan mértékű hogy rendellenesen kopik a gumi akkor azt már látni is lehet, persze ha tudja az ember hogy mit kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!