Mi a véleményetek a Daciáról? Pontosabban a Logan-ról és a Sanderoról?
Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 12:38
1/8 anonim válasza:
nekem 1.6 benzines Logan van meg vagyok vele elégedve! a fogyasztásával viszont nem!
2/8 anonim válasza:
A kolegámnek vany egy 1.5ös olajkályhája. Az mondja eddig a legmegbízhatóbb autója, 200ezer van benne, és olajon kívül semmit Sem cserélt. Hozzátette, hogy az egyetlen ami vacakol benne az pont német, a blaupunkt cd.
3/8 anonim válasza:
Ismerosi korben eleg sok van(szemely szerint 2-t is hasznalok gyakrabban). Elvisznek A-bol B-be, tobbet nem igazan kell elvarni toluk, de cserebe eleg megbizhatok(legalabbis ismerosi korben a benzineseknel meg nem igazan hallottam problemat, dizeleknel sem sokat). Raadasul a Sandero(foleg az uj Stepway) velemenyem szerint meg szep is:)
4/8 anonim válasza:
Felejsd el hogy egy román szar elmegy 200 ezret.
5/8 anonim válasza:
Kedves 4-es, magam is utaztam vele utasként. Német kolega, elég tapasztalt autós. Nem magyar 200-ezerről(400) van szó hanem igaziról. A renault diesel motor pont annyira román szar mint ahogy au audi tt magyar szar.
6/8 anonim válasza:
Hozzáteszem én sosem vennék, de a tények makacs dolgok, és nem fogom azt hazudni hogy nem ha egyszer igen. Láttam a rokonságban wagonR-t is amihez 100 ezerig nem nyúltak, mert tróger volt a szerelő, a tulaj meg nem ért hozzá. Arra is azt mondják hogy kalap sz..., nem is vennék soha, mert full fapad, de az illetőt mindehová elvitte.
7/8 anonim válasza:
4-es: a varosban ahol elek a taxiallomany szerintem 60-70%-a Logan. Ennek tobb mint fele 200-300 ezer feletti futasteljesitmennyel, nem ritka a 400 ezer feletti sem. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy hu ezek milyen jo autok, de lenyegesen hosszabb elettartamuak mar, mint a mult evszazad Daciai, amelyekkel meg 50 ezret sem biztos hogy mentel problema nelkul.
8/8 anonim válasza:
Utsó: Ja, azoknak már amikor elhoztad, mehettek a szervizbe, utánúzni a csavarokat, mint a lada meg a skoda is abban az idöben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!