A Ladát valóban sokat fogyasztanak?
Azért kérdezem, mert új autót szeretnék /használtat/ és kinéztem egy teljesen felújított 2101-est elég jó áron. Egyedül az tart vissza, hogy sokak szerint a Zsigulik sokat fogyasztanak. Mégis mennyit?
Itt van amúgy az autó:
Elég igényesnek tűnik, az ára is tökéletes. Egyedül ez a fogyasztásos dolog tart vissza...
* LadáK
Bocsi :)
Nekem is nagyon bejön. :) Ráadásul nem is kerül millióba, mint a többi tip-top OT Lada.
/Akármilyen tiszta, rendezett és még OT vizsgás is, még akkor sem ér 1 milliónál többet szerintem egy Lada sem. Mondom ezt úgy, hogy imádom őket.../
De így viszont akkor nem lesz Lada, ha ennyire éhezik a benzinre. :(
39 éves a kocsi, nálam pedig csak 8 évvel idősebb...
Egyébként miért kéne rá ennyire felkészülni? Nem a vezethetősége tart vissza, hanem a fogyasztása. Ha nem zabálná a benyát, akkor simán bevállalnám. Ez az egyetlen dolog, ami visszatart tőle.
Illetve talán még az, hogy nagyon szemezgetek a pizzafutár állással is /érdekel a futárkodás, sofőrködés, de olyan munkát nehéz találni, ahol céges autót adnak/, amihez saját autó kell. Gondolkodom még, hogy ez esetben lehet, hogy a szomszédom leamortizált 3 ajtós Swiftjét kéne megvennem 200 ezerért, aminek kicsit rohad az alja/oldala és akkor felesleges is lenne olyan kocsit vennem, amit féltenék. Mert az tuti, hogy ezt a jó kis Zsigulit nem fognám be napi 150-200 kilométereket pizzát szállítani... Szóval ha ebbe az irányba megyek el, akkor felesleges még egy autó, amit szinte csak babusgatok és beindítom heti egyszer. Talán ez a másik indok, ami visszatart ettől a Ladától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!