Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó adja a legkevesebb...

Melyik autó adja a legkevesebb pénzért a legtobb lóerot?

Figyelt kérdés
1M-t szánok rá.

2015. júl. 13. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tudom, de én a 3-dik Japán kocsimat gyűröm és ott próbáltam keresni neki valami erőset, bár az S8-as Audit én is kipróbálnám. Kollégámnak meg volt Honda legend kocsija, meg nagy Audija is mindkettő állat kocsi csak a gatyája rámegy az embernek fenntartani :-)
2015. júl. 14. 10:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha egy milliód van rá akkor kb 500ért kell megvenni az autót (+átírás, azonnali javítás), annyiért meg jó ha 200 (egykori) lóerőt kapsz.
2015. júl. 14. 16:00
 13/13 JaniB válasza:

Ár/lóerő szempontjábó a Mercédesz kompresszoros sportkupéját tudom ajánlani. 1 M alatt megkapt mindennel eggyüt jó állapotban. Kaszni halamos a hátsó sárvédőknél a rohadásra. A motorhiba jelző lámpa sokaknál kigyullad és gyengébb az autó. Ettöl nem kell megijedni. kiveszed a hibakódot és az autó megy ugyan úgy. már 4 éve így használom miután a szervizesek nem tudják mit kell csinálni vele. 6e forint egy hibakód törlő. Ha gagyi szervizeshez viszed az autód nem fog müködni a hibakód olvasód mert a gagyi szerviz computere valamit elbasz az autó computerében. (ez nem csak mercire igaz)Ha nem hidegen kezded pörgetni a motort illetve normálisan használod az autód akkor a hibakód ritkán fog bejönni.

Végére pedig kiss számítás. 1,8-2,3L kivitel. 2l kivitelt tudom ajánlani mivel a 2,3l kivitel már magasabb adó kategóriába kerül a lóerők miatt.

2l motornál kb 7-5-8l fogyasztás ha finoman tolod. Németországban 200 fölötti huzamos tempó órákon át 10-11 liter közt attól függően hányszor kell fékezned és gyorsítanod.

2015. júl. 14. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!