Szeretnék egy olyan autót max 800 ezer forintig, ami belvárosi, tartós közlekedésre (futárkodás Budapesten) alkalmas a lehető LEGKEVESEBB üzemanyag ráfordítás mellett. Mit javasoltok?
Szerintem 88x hallottad, de a Swiftnél nincsen jobb futárkocsi. Megbízható, a hátsó ülések nélkül/lehajtásával elég nagy hely van benne, lehet ütni-vágni, és pusziért javítják, ha mégis lenne valami. Érdemes gázosat nézned.
LPG-s Swift. Nekem az 1.6-os 8 liter körül elvan gázból Bp-n belül.
Lehet trükközni, hogy mondjuk Peugeot 205 1.1 injektorral, és azt meggázozni, de nem tudom, hogy a TU motor hogy tűri a gázt. De az benzinből kb 6-ot kér városban benzinből, gázból talán 7 körül, és macerás.
Szóval inkább 1.3 Swift gázzal.
Szívó diesel sem lesz el dugóban 5 literből. Ha ennyire számít, 125 4T motor, 3 liter alatt megy :)
Citroen Saxo 1.5D illetve Peu 106 1.5D....
Nagyon strapabiro, kisfogyasztasu es olcso hozza az alkatresz.
Nekem az elso autom volt egy Saxo D amit utanam egy ismerosom vett meg es o pizza futarkodott vele 3 evet,amikoris telen egy kanyarban felborult vele, sajnos az auto kuka lett de az ismerosom kiszallt belole karcolasokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!