Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot vs Citroen vs Renault?

Peugeot vs Citroen vs Renault?

Figyelt kérdés
Ha sorrendbe kéne raknotok a három gyártót, mi lenne a sorrend és miért?
2015. júl. 13. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mi alapján kell sorrendbe tenni őket. Technikai fejlettség? Minőség? Megbízhatóság? Így leginkább általánosítani lehet csak, márkamegítélés, presztízs alapján, amik eléggé szubjektív dolgok. Van akinek mindegy, és ott vannak a márkafanatikusok is, akik szerint a Citroen a legjobb autó a világon, és a nyomába sem ér senki. De találsz ilyet a másik két márkánál is. Nekem semmi kötődésem nincs ezekhez az autókhoz, csak annyi, hogy a cégnél Renault-k vannak, és látom, hogy akár egy 3 éves Clio is milyen megdöbbentő hibákat képes produkálni az én 15 éves régi Suzukimhoz képest. Volt Citroen AX-em is, első autóként nagyon szerettem, de hetente önteni kellett bele az olajat, mert orrán-száján folyt. Ha osztályozni kellene a márkákat 1-től 10-ig, akkor az én sorrendem a következő: Renault (6/10), Citroen és Peugeot (5/10).

De fogsz itt ettől jelentősen eltérő véleményeket is olvasni, ebben biztos vagyok.

2015. júl. 13. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:
A Peugeot és a Citroen egy cég, tehát ugyanazon a szinten vannak. A Reanult az nagyobb cég, főleg mióta a Nissannal összeborultak. A Renaultnál a teherautó részleg sokkal nagyobb (kamionok és nehéz teherautók) és a versenysportban is jobban benne vannak (F1, WSR). Minőség terén nem nagyon van különbség, tehát én a Renaultot tenném előre a másik kettő utána, tetszőleges sorrendben.
2015. júl. 13. 10:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Értem. Egy családon belüli vita volt csak az egész!

Köszi a kimerítő válaszokat

2015. júl. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!