Peugeot vs Citroen vs Renault?
Kérdés, hogy mi alapján kell sorrendbe tenni őket. Technikai fejlettség? Minőség? Megbízhatóság? Így leginkább általánosítani lehet csak, márkamegítélés, presztízs alapján, amik eléggé szubjektív dolgok. Van akinek mindegy, és ott vannak a márkafanatikusok is, akik szerint a Citroen a legjobb autó a világon, és a nyomába sem ér senki. De találsz ilyet a másik két márkánál is. Nekem semmi kötődésem nincs ezekhez az autókhoz, csak annyi, hogy a cégnél Renault-k vannak, és látom, hogy akár egy 3 éves Clio is milyen megdöbbentő hibákat képes produkálni az én 15 éves régi Suzukimhoz képest. Volt Citroen AX-em is, első autóként nagyon szerettem, de hetente önteni kellett bele az olajat, mert orrán-száján folyt. Ha osztályozni kellene a márkákat 1-től 10-ig, akkor az én sorrendem a következő: Renault (6/10), Citroen és Peugeot (5/10).
De fogsz itt ettől jelentősen eltérő véleményeket is olvasni, ebben biztos vagyok.
Értem. Egy családon belüli vita volt csak az egész!
Köszi a kimerítő válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!