A 3 Francia autó közül a megbízhatóbb? Citroen, Peugeot, Renault
Nos, én pl. egészen jól megvagyok a Renaultokkal, nekem nincs több gondom velük, mint más autókkal. Persze rendszeresen karbantartom, hiszen azért csak megyek a 15 éves Megane-nal évi 70-80 ezer km-t.
Volt céges Peugeot Partnerem is, kollégámnak Citroen Berlingoja. A Citroen olcsóbb volt újonnan, de az alkatrészek drágák hozzá, míg a Peugeot drágább volt megvenni, de az alkatrészek olcsóbbak hozzá. Ráadásul sok minden egyezik, hiszen szint egy típus...
A P.P.-ben 1.6 HDi motor volt, nem akart szétesni, pedig kapott rendesen: csak Budapesten belül beletettem vagy 100 ezret. A barátom 2.0 HDi motoros Citroen-je is jól bírja. Persze mindennek vannak típushibái, a PSA autóinak pl. a futómű...
citroen peugeot egy faluból jönnek.
Ugyan azon motorok, alkatrészek.
Renault. van a cégnél több is. Több a gond is sajnos velük.
Diákkorom első, használtan vett ócska Renault-jával 6 évig tudtam furikázni, később is hű maradtam ehhez a márkához. Csak a család szaporodása miatt kellett időnként cserélni, de még ma is egy kis Twingóval járok a 45km-re levő munkahelyemre.
Van egy 84 éves rokonom, aki egész életében Citroeneket vett.
A Peugeot-ról nem tudok nyilatkozni, nemigen ismerem őket.
Ha rendesen karbantartják őket, ezek a kocsik megbízhatóak és hosszú életűek. A lányomnak 10 éve van egy Renault Megane-ja, semmi baja vele.
Azt hiszem, az csak egy magyar "urban legend" hogy a francia kocsik xarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!