Szerintetek melyik éri meg jobban a kettő közül?
2014. máj. 18. 11:46
1/7 anonim válasza:
Hát az elsőnek az ára valami vicc......... Igazi hülye aki azt ennyiért megveszi. A másik 4 évvel újabb nála, jobban néz ki, de azét is sok több mint félmillió. Az első ér kb. 170 ezret, a Citroen pedig 250-260-at.
2/7 anonim válasza:
Vagy inkább max 220-at ér a második. De azt is jó indulattal. Az első meg inkább legyen 150 így h jobban megnéztem. De az is legjobb barátok, igazi mindennapos ivócimborák között több liter bor után éhgyomorra.
3/7 anonim válasza:
ezek nagyon jó autók, de ennyit én tényleg nem adnék értük
4/7 szántóvető válasza:
a dízel kisautók tartják az árukat mert keveset fogyasztanak,kevés a biztosítás stb.
a saxo fiatalabb,jobban megéri.
5/7 anonim válasza:
Nos, mivel a két autó csak az elején lévő embléma miatt különbözik egymástól (amúgy csavarra pontosan tök ugyanaz), nézd meg mindkettőt, és állapot alapján dönts. Az, hogy a Saxo fiatalabb pár évvel, nem jelent semmit. Attól még lehet rosszabb állapotban.
6/7 A kérdező kommentje:
A peugeotnak elég biztosnak tűnik az előélete, valamint a klíma ami vonzó benne.
2014. máj. 18. 14:08
7/7 anonim válasza:
16 éves 106-os Peugeot könyörgöm. Még napfénytető sincs. Kávédaráló motor. Hidd el, hogy egy vioc az ára. 550 ezer, nem normális ez. Visszaakarja kapni a pénzt amit ráköltött, ennyi. A másik meg egy csajé. Szintén szart se ért hozzá.
Persze felőlünk megveheted, de én ennyit 100%, hogy nem adnék egyikért se. De nyugodtan nézz körbe, hogy mennyiért hirdetik ezeket. Oké, hogy jó állapot, nyilván többet ér, mint a hasonló rozsdás tragacsok. De nem ennyivel!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!