A TDI fanatizmus a suttyóparasztság védjegye lett?
Szánalmas mindkét fél!
Vagiznak a 90-120 lovas lefingott szarjaikkal közbe meg a büdös életbe nem ültek még 300+ lóerős autóba. Egyből a méhbe kötne ki a golf meg a szivik is egy olyan élmény után! :D
Szerintem ez az általános butaság és pénztelenség miatt van. Nincs pénz normális, új autóra ezért mindenki vesz valami öreg, olcsó "kult" hulladékot és arra veri a nyálát. Mert attól ő több lesz... Ilyen az összes elborult agyú Smoke&Sármos, Honda Kivikes meg a panelproli E36 tulaj is ( és talán még lehetne sorolni).
Nem mondom egy elérhetetlen és atomgazdag országot: át kell jönni Szlovéniába. Itt úgy kell vadászni a Civicet, öreg TDI-t és az E36-ot mert egyszerűen a kutya nem veszi. Nem az van, mint otthon péntek este, hogy a Deákon 100 elhaladó autóból 10 E36,10 kormos TDI és 10 esőcsatornás kipufogós Civic...
Itt is vesznek a fiatalok olcsó autót, de azok jellemzően nem ilyen szedett-vedett 20 éves hulladékok, hanem sokkal fiatalabb autók. Lehet az csak egy ratyi elöl kaparós 1.4-es, de akkor is 10 évvel fiatalabb.
Szerintem ha itt is lenne ekkora anyagi háttér, akkor itt sem az menne, hogy évente behoznak ~15 000 E36/B5 Passat/Golf3-4-et hanem itt is jóval fiatalabb autót venne mindenki.
A TDI fanatizmus szerintem ne a suttyó parasztság védjegye, elvégre elég jó konstrukcióról beszélünk. Az elvetemült, ész nélküli kormolós TDI fanatizmus inkább a suttyóparasztság :D
"Lehet az csak egy ratyi elöl kaparós 1.4-es, de akkor is 10 évvel fiatalabb.
"
hát már bocs,de inkább megveszem a 15 éves Audit mint az 5 éves suzikit,mert az 5 éves suzuki még mindig nincs ott semmiben mint a 15 éves Audi.
A kérdező meg valami fogyatékkal élő,suzukis.
ja és akkor a 15 éves Audi,BMW az már csak rom lehet :/ értelek én.... a Suzuki 20 évesen király autó,az Audi már bontószökevény :)
Jó,valóban van sok bontószökevény,bár ezek ahogy én láttam inkább a BMW-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!