Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A TDI fanatizmus a suttyóparas...

A TDI fanatizmus a suttyóparasztság védjegye lett?

Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 14:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezt honnan is vetted?
2015. júl. 12. 14:50
 2/14 A kérdező kommentje:
"Smoke & Charm TDI Club" oldal szerkesztői olvasói színvonalából. Félre értés ne essék, én legalább annyira lenézem azokat a benzin autó tulajdonosokat, akik a gázolajosra köpködnek, és fordítva. De úgy veszem észre hogy a TDI-sek sokkal inkább szeretik hangoztatni hogy mekkora szarok a benzines autók, és az apucitól megörökölt húszon éves Gold 2 mennyivel jobb. Meg ez mikor azzal vagiznak hogy az autójuk egy olajkályha , na az mé a szánalom netovábbja...
2015. júl. 12. 15:00
 3/14 petizacc ***** válasza:
59%

Szánalmas mindkét fél!

Vagiznak a 90-120 lovas lefingott szarjaikkal közbe meg a büdös életbe nem ültek még 300+ lóerős autóba. Egyből a méhbe kötne ki a golf meg a szivik is egy olyan élmény után! :D

2015. júl. 12. 15:04
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ez az általános butaság és pénztelenség miatt van. Nincs pénz normális, új autóra ezért mindenki vesz valami öreg, olcsó "kult" hulladékot és arra veri a nyálát. Mert attól ő több lesz... Ilyen az összes elborult agyú Smoke&Sármos, Honda Kivikes meg a panelproli E36 tulaj is ( és talán még lehetne sorolni).

Nem mondom egy elérhetetlen és atomgazdag országot: át kell jönni Szlovéniába. Itt úgy kell vadászni a Civicet, öreg TDI-t és az E36-ot mert egyszerűen a kutya nem veszi. Nem az van, mint otthon péntek este, hogy a Deákon 100 elhaladó autóból 10 E36,10 kormos TDI és 10 esőcsatornás kipufogós Civic...

Itt is vesznek a fiatalok olcsó autót, de azok jellemzően nem ilyen szedett-vedett 20 éves hulladékok, hanem sokkal fiatalabb autók. Lehet az csak egy ratyi elöl kaparós 1.4-es, de akkor is 10 évvel fiatalabb.

Szerintem ha itt is lenne ekkora anyagi háttér, akkor itt sem az menne, hogy évente behoznak ~15 000 E36/B5 Passat/Golf3-4-et hanem itt is jóval fiatalabb autót venne mindenki.

A TDI fanatizmus szerintem ne a suttyó parasztság védjegye, elvégre elég jó konstrukcióról beszélünk. Az elvetemült, ész nélküli kormolós TDI fanatizmus inkább a suttyóparasztság :D

2015. júl. 12. 16:10
 5/14 anonim ***** válasza:
A mi városunkban a fent leírt autókat, szakadt Civic, TDI Golf 2-3, régi Passat, E36 szinte kizárólag ilyen szög egyszerű, társadalom alján tengődő emberek veszik. Húzza az igát minimálbéren valahol 3 műszakban, meg az anyjával lakik 25-30 évesen. Annyi pénze van ami az autóban áll meg amit bele tud tankolni. Nézd meg egyszer az embert aki bent ül, nem sok értelem lesz a fején. Eleve nem ép elméjű, aki ezekért a 20 éves romokért pénzt ad.
2015. júl. 12. 17:30
 6/14 anonim ***** válasza:

"Lehet az csak egy ratyi elöl kaparós 1.4-es, de akkor is 10 évvel fiatalabb.

"

hát már bocs,de inkább megveszem a 15 éves Audit mint az 5 éves suzikit,mert az 5 éves suzuki még mindig nincs ott semmiben mint a 15 éves Audi.

A kérdező meg valami fogyatékkal élő,suzukis.

2015. júl. 12. 19:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen, a ti logikátok csak eddig jut el. Aki leszólja a bontószökevény 20 éves kormolós romokat, az biztos Suzuki vagy Honda tulaj. Hát egyik se, de remélem ettől a ténytől most nem akadt ki az agyad...
2015. júl. 12. 19:55
 8/14 anonim ***** válasza:
ha az Audi 20 évesen rom akkor a suzuki 10 évesen már csak por.
2015. júl. 12. 19:57
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez megint csak ilyen TIDIÁJ fanatikus hülye gyerek hiedelem. Nagyanyám Swiftje 20 éves és mondhatni makulátlan...
2015. júl. 12. 20:06
 10/14 anonim ***** válasza:

ja és akkor a 15 éves Audi,BMW az már csak rom lehet :/ értelek én.... a Suzuki 20 évesen király autó,az Audi már bontószökevény :)

Jó,valóban van sok bontószökevény,bár ezek ahogy én láttam inkább a BMW-k.

2015. júl. 12. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!