Az mennyire problémás hogy képes vagyok magamba zuhanni egy sorozat miatt?
Figyelt kérdés
Pontosabban az a helyzet,hogy olyan szinten érdekesnek találtam egy bizonyos sorozatban egy "szerelmes párt" és annyira bírtam őket együtt,hogy mikor az utolsó kettő évadra külön váltak(szerintem nem korrektül bántak el az egyikkel),akkor elkezdtem sírni és depizni,és most hogy újranéztem a sorozatot,azokért a részekért amikben együtt vannak,megint szembe jutott hogy külön fognak válni,és mérhetetlen szomorúságot érzek ezért.Kicsit sem szánalmas ez 19 évesen ugye?xD2015. márc. 30. 18:37
2/9 anonim válasza:
szerintem semmi sem szánalmas :) velem is volt már ilyen(csak én 13 vagyok és egy anime miatt zuhantam össze :D), de aztán emésztgettem a dolgot, majd nem sokára elmúlt :) mint mondani szokták; az idő minden sebet begyógyít ^^ :D
3/9 anonim válasza:
Ismerős.. Én animékkel vagyok így általában mindig megkedvelek egy szereplőt, de azt pár rész múlva kinyírják, vagy csak simán eltűnik..És olyankor feltudnék robbanni hogy "Ne már bazki megint?"
Jobban beleéled magad a kelleténél, ennyi az egész.
4/9 A kérdező kommentje:
kedves vagy,de azért az én koromban szerintem ez már kicsit meredek dolog..egyébként mindig csak akkor múlnak el az ilyen dolgaim,hogyha teljesen elfelejtem az adott sorozatot...de valamikor majd úgyis eszembe jut megint..lehet túlságosan beleélem magam,de nekem sosem ment az,hogy ne éljem bele magam
2015. márc. 30. 19:02
5/9 anonim válasza:
Engem csak az szokott zavarni, ha egy jó sorozat nem folytatódik és olyankor egy darabig hiányzik, majdnem mintha meghalna egy közeli hozzátartozóm.
6/9 anonim válasza:
Én 23 vagyok, de úgy beleélem magam a sorozatokba, mintha személyesen ismerném a szereplőket. Szerintem azért sokan így vannak ezzel, csak nem vallják be.
7/9 anonim válasza:
19 vagyok és én ennél még durvábban bele tudom magam élni pl. ha hülyeséget csinál egy szereplő ordítozok hogy ne tegye meg, ha szerelmespár jön össze vigyorgok mint a hülye vagy épp sírok mikor hogy..
szóval nem vagy egyedül :DD
8/9 anonim válasza:
#6 vagyok. Én unalmas perceimben még fantáziálgatok is, néha elképzelem, milyen lenne ott élni, azokkal az emberekkel, vagy beleképzelem magam egy szimpatikus karakter helyébe. Szóval nem vagyok egyszerű én se :D
9/9 A kérdező kommentje:
Kösz,hogy írtatok.Ezeket én is szoktam csinálni,mindet,amit írtatok...
2015. máj. 2. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!