Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kis felületen lévő karcot...

Kis felületen lévő karcot mivel lehet eltávolítani? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Valószínűleg valami földön lévő gallynak tolathattam neki, mert én is csak utólag vettem észre (se a radar nem jelzett be, se a kamerában nem tűnt fel).

Nem nagy az egész, egy kb tenyérnyi felületen van 3-4 halvány, vékony karc, kb olyan 5 cm hosszan.

Árnyékban, vagy ha nem süt a nap, akkor szinte nem is látszik, de engem azért zavar.

Mivel fiatal az autó (2,5 éves), ezért a teljes kocsit nem akarom még átpolíroztatni, mert egyébként még szép fényed.

Van valami egyszerű házi praktika, amivel az ilyen kis gally, bokor által okozott karcokat el lehet tüntetni?

2015. júl. 12. 08:46
 1/3 A kérdező kommentje:

Az autó egyébként fekete.

Nem tudom, ezt a terméket próbálta már valaki:

[link]

Első körben valami ilyesmi megoldásra gondoltam.

2015. júl. 12. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Együtt érzek, az első karcok a legelkeserítőbbek, csoda, hogy 2.5 éves autón ilyen kevés karc van. Keveset használt autó lehet, azt is odafigyeléssel. Én már nem is foglalkozok a karcokkal, mert idővel csak gyűlnek és nem is mindig én tehetek róluk. Nem kell megijedni tőlük.

Ezek a színes waxok arra vannak, hogy elfedjék a karcokat. Teljesen jó ez a termék. Políroztatni majd akkor kell, ha már nagyon sok karc van az autón és közel az eladás.

2015. júl. 12. 09:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát annyira nem keveset, mert már 80.000 van benne, de hogy nagyon vigyáztam rá, az tény.

Patkolókba is úgy állok meg, ha tehetem, hogy a fehér csíkra állok, két helyet foglalva. Aztán persze a suzukisok, dévúsok néznek is ferde szemmel, de ha nekik is 10+ milliós autójuk lenne, ide a rozsdás bökőt, hogy ők is ezt csinálnák.

Természetesen van egy pár pici kavicsfelverődés a motorháztetőn, de azok óhatatlanok.

Vagy viszem el kozmetikába és csak azt a kis felületet políroztassam?

2015. júl. 12. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!