Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért jó az ha porig ültetik...

Miért jó az ha porig ültetik az autókat?

Figyelt kérdés

Ma láttam e BMW-t ami rendesen le volt ültetve. Miért jó ez? Vagyis ha a fizikát nézem akkor lehet, hogy a leszorítási erő végett, hogy pl a kanyarokban nagyobb sebesség mellett jobban be tudja venni?

Van róla elképzelésem, hogy miért teszik, de inkább egy "profi" írja le nekem. Hogy tisztán lássam a dolgokat .. és a félre értések elkerülése végett !

2015. júl. 9. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elektromos szintszabályzós vagy valami légrugós futómű. Egy ilyen beépítése/alapára sokszor többszöröse annak az autónak, ami alá az ültetőrugót megveszik :)
2015. szept. 8. 22:13
 12/13 anonim ***** válasza:
2011-es Alfa 159 2.4 dízeles az autója, majdnem 15 millió volt a kocsi szalonban, de lehet utólag építette be ezt a szintszabályzót, úgy tudom hogy a kocsi maga szalonban 12 millió körül volt mert új autóként vette.
2015. szept. 9. 11:37
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem egy VW Passatom van, de az nem megy úgy mint haverom Alfa-ja, vezetési élménye meg a futómű messze elmarad az Alfa-tól, pedig az enyém se olyan régi Passat.
2015. szept. 9. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!