Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az automata...

Mi a véleményetek az automata váltóról?

Figyelt kérdés
Ha lesz pénzem autóra,akkor első autónak egy automata váltós Ladát akarok venni.Valaki szerint nem jó az automata váltó.Valaki meg csak azt venne.Az igaz,hogy hamar elromlik?

2015. júl. 9. 21:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy múlik az idő, én is egyre inkább elkényelmesedem... Fiatalabb koromban el se tudtam volna képzelni, hogy én egy "bénáknak való" automata autót vezessek... Aztán telt-múlt az idő, és egyre szimpatikusabb lett. Ismeretségi körömben senkinek sincs több baja az automata autókkal, mint a kéziváltósokkal. Szerintem érzék, és megszokás kérdése, hogy mennyire tartósak. Meg az olajcsere intervallumokat illik betartani az automatánál.
2015. júl. 9. 21:46
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom, hogy vennék-e, de még az is lehet, hogy igen, mindenesetre kipróbálnám
2015. júl. 9. 22:01
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vennék, márcsak a több fogyasztás miatt is, több meghibásodási esély végett se, plusz szeretem ha én irányítok. Traktorba, buszba kamionba kényelmesebb automata, de autóba szigorúan manuális
2015. júl. 9. 22:13
 4/21 anonim ***** válasza:
11%

Automata valtos Lada? Az meg milyen allat?

Vegyel egy normalis autot, akar automataval.

A modern automatak nagyon jok, igazabol atlag autoba tok felesleges a kezi valto.

2015. júl. 9. 22:35
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmes, és jó.
2015. júl. 9. 22:39
 6/21 anonim ***** válasza:

Attól függ pontosan milyen Ladáról is beszélsz. :D

Relative kis motorhoz biztos nem akarnék automatát, csak lomhább lesz vele mint manuálissal.

Nekem is manuális váltós, pedig 3 éves autó és 200LE feletti, tehát bőven lenne jogosultsága, de valahogy én szimplán jobban kedvelem a manuálisat.

2015. júl. 10. 00:58
 7/21 anonim ***** válasza:
40%

Jééézusom...egy újabb városi legenda.

Én huszonöt éve járok saját automata kocsival. még soha nem hibásodott meg egyik sem.

szeretem a kényelmét, akinek meg sok a fogyasztása, az járjon bringával, ne autózzon.

az új Ladával várnék még. a Régi pedig csak kéziváltós volt, illetve aranyáron barkácsolt...a szolgálati kocsim kéziváltós, nincs vele gondom, de saját célra nem vennék, akármilyen jó is..

automata mindörökké!

ámen.

2015. júl. 10. 05:30
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én a meghibásodástól félek.

Pénzem nem lenne egy automata váltós BMW-re vagy Mercire.

Egy automata Reanult meg nem biztos hogy megbízható meg alig van a használt autók közt automata a hétköznapi autók esetében.

2015. júl. 10. 09:48
 9/21 anonim ***** válasza:
28%

Nem kell isteníteni az automatát...

2011-ben vettünk egy automata Corsát újan, és 4 év, és 15 ezer km után gondolt egyet, és tönkrement. 120 ezerért megcsinálták, de a szervizben 400 ezret kértek volna, mert kicserélték volna az egészet úgy, ahogy van. A nyugati országrészben 1 szerelőt találtunk, aki értett az automata váltóhoz, de a márkaszervizben azt se tudták, hogy működik. Szóval így vegyetek automatát.

2015. júl. 10. 10:29
 10/21 anonim ***** válasza:

Mivel kulfoldon elek es itt eszmeletlen forgalmi dugok szoktak lenni, amikor akar fel oran keresztul is lepesben megy-megall-megy-megall-t kell jatszani, megorulnek, ha allandoan kuplungolni kene.

Imadok vezetni, elvezetek barmit barmilyen valtoval, de Abol Bbe kozlekedni dugoban csakis automataval.

2 automata valtos kocsim volt eddig, egyiknek sem volt baja a valtojaval. Szerintem bazi kenyelmes.

2015. júl. 10. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!