Mi a véleményetek az automata váltóról?
Automata valtos Lada? Az meg milyen allat?
Vegyel egy normalis autot, akar automataval.
A modern automatak nagyon jok, igazabol atlag autoba tok felesleges a kezi valto.
Attól függ pontosan milyen Ladáról is beszélsz. :D
Relative kis motorhoz biztos nem akarnék automatát, csak lomhább lesz vele mint manuálissal.
Nekem is manuális váltós, pedig 3 éves autó és 200LE feletti, tehát bőven lenne jogosultsága, de valahogy én szimplán jobban kedvelem a manuálisat.
Jééézusom...egy újabb városi legenda.
Én huszonöt éve járok saját automata kocsival. még soha nem hibásodott meg egyik sem.
szeretem a kényelmét, akinek meg sok a fogyasztása, az járjon bringával, ne autózzon.
az új Ladával várnék még. a Régi pedig csak kéziváltós volt, illetve aranyáron barkácsolt...a szolgálati kocsim kéziváltós, nincs vele gondom, de saját célra nem vennék, akármilyen jó is..
automata mindörökké!
ámen.
Én a meghibásodástól félek.
Pénzem nem lenne egy automata váltós BMW-re vagy Mercire.
Egy automata Reanult meg nem biztos hogy megbízható meg alig van a használt autók közt automata a hétköznapi autók esetében.
Nem kell isteníteni az automatát...
2011-ben vettünk egy automata Corsát újan, és 4 év, és 15 ezer km után gondolt egyet, és tönkrement. 120 ezerért megcsinálták, de a szervizben 400 ezret kértek volna, mert kicserélték volna az egészet úgy, ahogy van. A nyugati országrészben 1 szerelőt találtunk, aki értett az automata váltóhoz, de a márkaszervizben azt se tudták, hogy működik. Szóval így vegyetek automatát.
Mivel kulfoldon elek es itt eszmeletlen forgalmi dugok szoktak lenni, amikor akar fel oran keresztul is lepesben megy-megall-megy-megall-t kell jatszani, megorulnek, ha allandoan kuplungolni kene.
Imadok vezetni, elvezetek barmit barmilyen valtoval, de Abol Bbe kozlekedni dugoban csakis automataval.
2 automata valtos kocsim volt eddig, egyiknek sem volt baja a valtojaval. Szerintem bazi kenyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!