Lopásnak minősül?
Figyelt kérdés
Ha benthagyom a kulcsot a kocsiba meg a forgalmit? Úgy hallottam hogy amcsiba ez nem lopás.2015. júl. 9. 21:09
2/7 anonim válasza:
Állítólag nem.
De senki sem tudja addig amíg meg nem akarja nézni,az autó meg ELVILEG!!! mindig zárva van.
4/7 anonim válasza:
Ha lerakod a pénztárcád a padra amiben benne van az iratod és valaki kifosztja az is lopás. Kötelessége minden magától telhetőt megtenni, hogy hozzád visszajusson.
5/7 anonim válasza:
Ha így lopják el a kocsit akkor bukó, hogy bármikor is megkerülne. Elvileg körözést adnak ki rá, gyakorlatilag közeli ismerősöm egyszer elvesztette a forgalmit, így körözést adtak ki az autójára. Csináltatott újat, járt vele másfél évig, közben volt pár közúti ellenőrzése, nem mondtak semmit. Amikor ment műszakiztatni a kocsit, akkor szóltak, hogy körözés van rá kiadva. Magyar rendőrség...
6/7 anonim válasza:
Ami nem a tiéd, és nem is kaptál engedélyt az elvitelére, annak az elvitele lopás. Attól, hogy a kocsiban mindent benne hagytál, amivel megkönnyíted az elvitelét, még nem lehet szabályosan elvinni. Nem is értem, honnan jön ez a logika.
7/7 SándorÚr válasza:
Amerikai jogban nem vagyok nem vagyok otthon. Magyarországon, közterületen köteles vagy lezárt állapotban tárolni/parkolni a kocsit.
De ha benne a kulcs és valaki furikázik vele, simán mondhatja, hogy csak brahiból kötötte el, csak amíg benzin van bene addig akarta hajtani, ilyenkor jármű önkényes használatáért, vagy valami ilyesmiért veszik elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!