Rossz kinyomócsapággyal mennyit lehet menni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy e36 323i amit kinéztem Németországban de rossz a kinyomócsapágy benne. A kérdés az , hogy haza tudom-e hozni ilyen állapotban ( 1200-1300km ) vagy feltétlenül cserélni kellene még a hosszú út előtt.
Köszi a válaszokat :)
2015. júl. 8. 14:52
1/6 anonim válasza:
-ha kinyomócsapágy,akkor a zajból lehet feltételezni kb. mennyi km, de lutri.lehet100,de 5000km. is.Lehet bordástengelycsapágy .Tünetek ua. kinyomott kuplungnál csökkenő,vagy megszűnő moraj.Min 2 súlyos hibája teljes káoszt okoz- tréler.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát a hirdetésben azt írta a srác , hogy a kinyomó az , adja hozzá az újat , csak azt nem tudom , hogy ha esetleg vásárlásra kerülne a sor akkor még egy megalvás és ott kellene keresni egy szervizt vagy egyből haza .
Köszi a választ :)
2015. júl. 8. 17:41
3/6 anonim válasza:
Attól függ. Nekem beállt a kinyomócsapágy, és elkezdte darálni a szerkezetet, mikor nyomtam a kuplungot. Nekem szerencsém volt, mert még pár kuplungolás, és tuti átszakadt volna.
4/6 anonim válasza:
Gondold át még egyszer ezt a vételt. Mindenképpen az a BMW kell neked? Továbbmegyek: Mindenképpen BMW kell neked?
5/6 anonim válasza:
az nem biztos,csak bontás után.munkadíj jó szerelőnél szerencsével 20-30.kint mint ha,aranyat vennél.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat srácok , biztosnak biztos , csak elég nagy a választék a vételt meg nem szeretném elsietni :)
2015. júl. 10. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!