Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Futárként milyen navigációt...

Futárként milyen navigációt használjak?

Figyelt kérdés

Jövő héttől futár cégnél leszek, de ebben a munkakörben még soha nem dolgoztam, így a tájékozódásom és a városban lévő utcaismeretem még nagyon csekély. Közben megtudtam azt is, hogy a munkához nem adnak gps-t.

Milyen módszer lenne a legmegfelelőbb, hogy az elején belerázódjak az egészbe?

Inkább vegyek egy GPS-t?

Vagy elég, ha mobilra letöltök valami offline navigációt?

És ha valaki a másodikat mondja inkább, akkor mely programra gondol?

köszi a válaszokat előre is!

2015. júl. 7. 20:37
 1/7 anonim válasza:
GPS-t vennék a helyedben.
2015. júl. 7. 20:45
 2/7 Vizéli László ***** válasza:
100%
Én mobilon a Sygic-et használom. a marketról le lehet tölteni. 7 napig ingyenes próba teljes értékkel. 7 nap után eldöntheted hogy megveszed-e vagy maradsz az ingyenesnél. Ha az ingyenesnél maradsz akkor annyi lesz a különbség hogy nem lesz hangos navigáció és nem lesz sávaszisztens, de ezek nélkül is jól használható. Ingyen frissítik a térképet, nem kell hozzá vásárolnod. Mivel karácsonyi akció volt én meg vettem az örök licenszet, nem volt drága. Eddig mindenhova szépen elnavigált, ezért ajánlani tudom. Ha GPS vétel mellett döntenél, akkor is érdemes leszedni, addig tudod használni amíg nem veszel GPS-t.
2015. júl. 7. 20:52
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm válaszaitokat! Akkor azthiszem egyelőre a Sygicnél maradok. Ha minden igaz ez offline is teljes térképet ad ugye?

Én pl. Győrben fogom használni, akkor benne lesz alapból minden utca?

2015. júl. 7. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy Nokia okostelefont és minden gondod megoldva, ingyenes online térkép, útvonaltervezés stb stb. A telefon funkciókról nem is beszélve
2015. júl. 7. 21:16
 5/7 Vizéli László ***** válasza:
Igen a sygic ofline térképeket ad, csak egy wifi kapcsolat kell hogy letöltsd pl magyarország térképét. Ezt a programon belül tudod letölteni.
2015. júl. 7. 21:20
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm utolsó!

Bár tudom hogy ez a nokia egyik erőssége, mint telefon nem szeretem, és csak ezért nem fogok új telót venni de köszi neked is! :)

2015. júl. 7. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát te tudod, nekem már a második Nokia okostelefonom van, minden téren jobban teljesít mint a környezetemben a többi. Másrészt ugye 1 kütyüd lenne a kocsiban, amit úgyis viszel magaddal ha kiszállsz, nem kell félni a lopástól
2015. júl. 8. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!