Nekem, és sok másnak is volt trabim. azon megtanulod nagyjából mi micsoda..
Persze a trabi felépítése, motorja, kasznija, műszerfala köszönő viszonyban sincs egy szalonból most kihozott vassal..
ezzel az autóval lehet hülyéskedni, és megtanulni vezetni..
ma már igazi buliautó.
csak sok törődést, szeretetet kíván, de akkor megy mint állat..mondhani kúúl..
2015. júl. 7. 08:32
2/7 anonim válasza:
Ha saját pénzedből meg tudsz venni egy Jaguárt, azt inkább javaslom!
2015. júl. 7. 08:38
3/7 anonim válasza:
Ha már ilyen régieket akarsz, akkor inkább egy Lada, az azért autó.
2015. júl. 7. 09:35
4/7 anonim válasza:
Nincs tapasztalatod, gyakorlatod, igy nem javaslok egy olyan autot, ami papirbol keszult, es a legkisebb utkozes is halalos lehet.
Egyszer utkoztunk egy trabanttal. nem en vezettem, nem mi voltunk a hibassak, nem volt nagy sebesseg. Skoda s 100-as, trabant frontalisan. A skoda eleje megtort, de mi kiszaltunk az autobol mert az ajtok siman nyiltak, es nekem az anyosulesen eltort a nagylabam ujja, mert felelmemben annyira befeszitettem. Senki mas nem serult, leszamitva nehany kek zold foltot. A trabantost viszont amulva neztuk. Minden tiszta ver volt, es rohammento vitte ajultan a legkozelebbi korhazba. Azt hittuk meghalt. Akkor mondta a mentos: Jah kerem a trabant az trabant.
2015. júl. 7. 09:45
5/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy nem volt bekotve?
2015. júl. 7. 11:17
6/7 anonim válasza:
ha ilyen kategóriát akarsz, lehet jobb egy Wartburg.
2015. júl. 7. 11:54
7/7 anonim válasza:
Első autónak minden jó, csak nem mindegy, meddig leszel boldog vele. Egy fontos dolgot nem árt tudni. Egy autót nem csak megvenni kell, hanem fenntartani is. Tankolni bele, biztosítást fizetni rá, átíratni, levizsgáztatni, javíttatni. Szerintem aki ma filléres autót szeretne, amivel később sem lesz sok baja, annak a Suzuki Swiftnél nemigen akad jobb választása. 150-200 ezer forint körül már válogathatsz elég sok közül. A lényeg, hogy ne legyen szétrohadva, meg az sem baj, ha van rajta valamennyi műszaki, hogy ne azzal kelljen kezdened, hogy még azért is kifizetsz 50-60 ezret. Ha van 250 ezer forintod, akkor átírással, mindennel együtt elkezdhetsz autózni egy kb 20 éves Swifttel, talán még meg is tudod tankolni. Trabantot lehet, hogy feléért kapsz, de a Suzuki nem kétszer jobb autó a Trabantnál, hanem körülbelül tízszer. Szerintem legyen ez a minimum, ne add alább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!