Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudom házilag felhúzni a...

Hogy tudom házilag felhúzni a turbót?

Figyelt kérdés
Házilag szeretném fejleszteni az autóm és érdekelne hogy hogy tudnám megoldani saját kezűleg megcsinálni. 1.9 TDI Golf 3

2015. júl. 6. 10:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A bütykölés más kategória, meg azért ott feltételezhető az emberről hogy valamennyit ért is ahhoz amit csinál, de egy iylen kérdés után szerinted el feltételezhető?
2015. júl. 7. 13:07
 12/17 A kérdező kommentje:

A kérdező kommentje:

Ha egyszeruen meg lehet csinalni akkor csinalnam én. Ha bonyolult, akkor szakemberhez vinnem.

# 2/11 Időpont tegnapelőtt 11:03

Kedves utolsó! Ezt észrevetted egyébként?

2015. júl. 8. 02:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki részletesen leírta volna, hogy hogy lehetséges a turbó nyomását felemelni, akkor az ő leírása alapján megcsináltam volna. De így..
2015. júl. 8. 02:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Nos alapból ha valóban hozzáértő barkácsoló, akkor kb fél perc felismerni, hogy turbóval nem lehet semmit kezdeni házilag.
2015. júl. 8. 02:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Vakvágányon vagy. Számtalan más dolgot lehet csinálni a turbó b*szkirálása előtt, hogy növeld a teljesítményt. Másrészről, ha már annyira belenyúlsz, hogy a turbót piszkálod akkor megint csak meg kell csinálni egy csomó minden mást, aminek egy része már eleve kötelező, lásd fent.
2015. júl. 8. 07:50
 16/17 veterán vas ***** válasza:

Ne vedd sértésnek, de nincs a világon az az általad óhajtott "részletes leírás", aminek alapján Te egy turbóba érdemben bele tudnál piszkálni.

Próbáld meg elfogadni ezt a szomorú tényt.

2015. júl. 8. 13:40
 17/17 Petya183 ***** válasza:

Utolsó előttinek: mi az a számtalan dolog amivel fel lehet húzni a teljesítményt nagy károsodás és fél millió nélkül? Sorolhatnal pár dolgot ez engem is érdekelne... Eddig csak számítógép állítgatást hallottam pár + kraftért de azt se csinálják egy ezresert...

Ui.: a turbó bütykölès tényleg szar ötlet, sokmindent megcsináltam már házilag de ebbe bele se kezdenék ...

2015. júl. 21. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!