Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen bónusz fokozatban lehetek?

Milyen bónusz fokozatban lehetek?

Figyelt kérdés
2015. január 30-án vásároltam meg az első autómat. 31-én kezdeményeztem a biztosítás megkötését, és február 26-án fizettem be. A kérdésem az lenne, hogy vajon milyen biztosítási fokozatban vagyok? És hogy működik ez az egész rendszer? Azzal tisztában vagyok, hogyha kárt okozok akkor 2 fokozatot vissza esik, de engem az érdekelne, hogy pontosan milyen időközönként tudok fentebb lépni. Bár ha jól tudom akkor évente, de nekem most az nem tiszta, hogyha eladom az autómat, és rövid időn belül veszek másikat, akkor számít-e ez a pár hónap?

2015. júl. 6. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Jelenleg A00-ban vagy. A szomorú, hogy még jövőre is. A tört évet nem számítják, így majd csak jövőre lesz teli éved. Utána évente szépen emelkedik.

Ha eladod az autót, akkor max 180 napig lehetsz "autómentes". ha ez idő alatt nincs a neveden egy másik, akkor ugrott a megszerzett bónuszod.

2015. júl. 6. 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:
A bónusz két év alatt "évül el" nem hat hónap alatt.
2015. júl. 6. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia a kockázatviselés kezdetétől számított 270 baleset mentes nap után ugrik 1-et felfele a bonuszod .Ha eladod a kocsit és veszel másikat rövid időn belül nem ugrik vissza a00-ál csak akkor kerülsz lejjebb ha balesetet okozol de akkor sem minden esetben ha pl a biztosító helyett kifizeted a kárt akkor nem .
2015. júl. 7. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!